Luxus házát egy barlangban építette meg - videó



A Fred Flintstone-nak, avagy Angelo Mastropietronak teljesült a vágya, amikor megvásárolta 160 ezer font (₤) értékben álmai barlangját.


A 38 esztendős beteg fiatalember egy cég sikeres vezetőjeként dolgozott. Az orvosok azonban sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nála és ő innentől kezdve úgy döntött, hogy saját életét fogja megváltoztatni gyökeresen, még ha a diagnózis bénítólag is hatott rá.

Utólag megjegyezte, hogy, amikor megtudta betegségét, egyfajta katalizátorként hatott rá.


Tudtam, hogy olyan helyet kell találnom, ahol boldogabb és egészségesebb életet tudok élni.


Fred (Frédi) hazatért Worcestershire-be és megvásárolta álmai otthonát a rég elhagyatott barlanglakást, ami még régebben bűvölte el, még kerékpározás közben.
A hatalmas négy hálószobás házban eredetileg 1940-ig emberek éltek.

„Láttam, hogy milyen gyönyörű helyen van, és éreztem, hogy milyen nyugalmat áraszt. Amíg egy mérföldre van a legközelebbi kocsma és szupermarket, addig a történelemben ezer mérföldet megyünk vissza. Elbűvölt ez a világ.” - mondta Fred.


A barlang nagy újításra szorult, de ezzel nem foglalkozott Fred, nem kímélve magát teljes erővel dolgozva felújította a barlangot. A csodálatos hajlék hasonlít egy hobbit házhoz.
A ház belülről kellemes és nem lehet fázni benne. A beteg férfi rengeteget dolgozott rajta és erőfeszítései megérték a végeredményt.

Forrás: sokszinuvidek.hu

Ajánló

Ajánló