Így kezdődött 18 ember legjobb barátsága



Egy gyűjtemény arról, hogy milyen érdekesen kezdődhet egy szoros kötelék kialakulása.1.Ugyanabba a gimnáziumba jártunk a legjobb barátnőmmel, amikor az egyik délután összefutottunk a boltban. Ő az apukájával, én az anyukámmal voltunk. Anya megjegyezte, hogy milyen helyes a lány apukája, és megkért, hogy másnap kérdezzem meg az iskolatársamtól, hogy nem szingli-e az apukája. Azóta a legjobb barátnőm. A szülei boldog házasságban élnek, úgyhogy anyának nem volt szerencséje, de nekem igen, mert már öt éve nincs nála jobb barátnőm.”


2.A legjobb barátnőm neve Cara. 10 évesen, egy nyári táborban találkoztunk. Volt nála egy csomag Skittles, amiből csak a piros, lila és a narancssárga cukorkát szerette, én viszont a zöldet és a sárgát. Már harminc éve kiegészítjük egymást.”


3. „Az óvoda első napján be kellett melegítenünk a tornateremben. Néhány gyerek az óramutató járásával azonos, a többiek az ellentétes irányba futottak. 5 évesek voltunk, és természetesen összeütköztünk, fejjel. Azóta a legjobb barátok vagyunk.”


4.A főiskola első évében találkoztunk a legjobb barátnőmmel, akivel arról kezdtünk beszélgetni, hogy mind a kettőnknek van egy kiskutyája. Kiderült, hogy ugyanabból az alomból vannak.”


5.Szakított velem az egyik exem, majd randevúzni kezdett egy másik lánnyal (ő lett később az egyik legjobb barátnőm). Az exem őt is dobta, hogy megint velem randevúzzon. Ez ment legalább egy éven keresztül. Végül találkoztam a lánnyal, akivel mindent megbeszéltünk, és barátok lettünk. A pasival már öt éve, hogy nem beszéltünk, de a lány még mindig a barátom.”


6.Egy közös barátunk esküvőjén egymás mellé ültettek minket. Később együtt mentünk a bárba, majd a heverőjén töltöttem az estét. Másnap reggel a farmerjában és a pulóverében mentem haza. Nem tudtam neki visszaadni a holmit, mert, valaki feltörte az autómat, és ellopta a cuccot. Nem bánta.”


7.Ugyanazzal a sráccal jöttünk össze egy buliban. Jót röhögtünk a dolgon, és lepacsiztunk. Négy éve a legjobb barátnőm.”


8.A volt férjem egyben a legjobb barátom. Azonnal érvényteleníttettük a házasságunkat, amikor összeszedtem a bátorságomat, és bevallottam, hogy leszbikus vagyok. Ő volt a legnagyobb támogatóm. Mindenben segített, és még most is együtt töltjük az időnk nagy részét.”


9.Új iskolába jártam. Összebarátkoztam egy Charlotte nevű szőke, kék szemű kislánnyal, aki azt mondta, hogy iskola után átmehetek hozzá. Másnap reggel az anyukámmal az iskolai játszótér mellett vártuk őt és a szüleit.


Minden szőke-kék szemű kislányra azt mondtam, hogy ő nem Charlotte. Végül anyukám nyaggatni kezdett, hogy ideje lenne felismernem a lányt, ezért a következő szőke kislányra azt mondtam, hogy ő Charlotte. A lányt Kaylinnek hívták, és 10 év múlva a kereszttestvérem lett. Ő a legjobb barátnőm. Nagyon örülök, hogy akkor nem jelent meg időben Charlotte.


10. „A férjemmel megszöktünk. A tanúnk a párom legjobb barátja volt, aki elhozta a barátnőjét, akivel azonnal megtaláltuk a közös hangot. A férjem barátja szakított a lánnyal, de nekem még mindig az egyik legjobb barátnőm.”


11. „A főiskola után beköltöztem egy lakába, aminek az utcára nyílt az ajtaja. Az egyik este vacsorát főztem. Egy időre a otthagytam az edényt. Amikor visszamentem, akkor a lábas és a tűzhely egyik része lángolt.


Sikoltva rohantam fel az emeleti lakásba, ahol egy lány lakott. Azonnal segítségemre sietett. Azóta a legjobb barátnőm. Amikor egymás főkoszorúslányai voltunk az esküvőinken, akkor a pohárköszöntőnél mind a ketten elmeséltük a találkozásunk történetét.”


12.Másodikos gimnazisták voltunk, amikor kémián padtársak lettünk. Az egyik órán bepánikoltam, mert tűfóbiás vagyok, a tanár pedig elővett egy hatalmas fecskendőt. A padtársam hozzám hajolt, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e, majd addig beszélt hozzám halkan, amíg meg nem nyugodtam. Öt éve a legjobb barátnőm.


13.A hűtlenségéről volt ismert az a srác, akivel régen randevúztam. Egyszer azt mondta az egyik lányra a suliban, hogy cuki. Aznap éjjel beléptem a Facebookra, és üzenetet küldtem a lánynak, hogy találkoznunk kellene. Úgy gondoltam, hogy hiába környékezné meg a pasim, ha összebarátkozom a lánnyal.


A poén az, hogy nagyon jól kijöttünk egymással, és közeli barátok lettünk. Ő segített rájönnöm, hogy dobnom kell a srácot. Nemrég eljött az esküvőmre, amin egy olyan férfihoz mentem hozzá, aki tényleg szeret.”


14.Négyévesek voltunk. Az óvoda első napján megharaptam Hillary ujját, majd hazament, és igazi kis bestiaként azt hazudtam az anyukámnak, hogy Hillary megharapott. Az anyukám felhívta az ő anyukáját, aki egy hét szobafogságot adott neki. Másnap Hillary harapott az én ujjamba, és ő mondta az anyukájának, hogy megharaptam. Nagyon leszidtak. 23 éve a legjobb barátnőm.”


15.15 évesen találkoztam a legjobb barátommal egy buliban, Mind a ketten emósok voltunk. Rajtam egy nagyon szűk fekete farmer volt, amire azt mondta, hogy klassz. Emós barátság első látásra.”


16. „Bárban dolgoztam, amikor kiszolgálás közben beszélgetni kezdtem két lánnyal. Később láttam, hogy egy pasi nem hagyja őket békén. Megkerestem a csávót, és a társai előtt ezt mondtam: „Az a két lány nem akar többet hallani a farkadról. Ha még egyszer zavarni mered őket, akkor kidoblak innen. Világos voltam?”

A két lány öt éve a legjobb barátnőm.”


17. „Az egyetemen a professzor megkérdezte, hogy miért szeretnénk pszichoterapeuták lenni, majd azt kérte, hogy a választ a padtársunknak mondjuk el. A mellettem ülő elmesélte, hogy az apukája rákban halt meg. Amikor a hospice-házban volt, akkor nagy hatást gyakorolt rá az ott dolgozó pszichoterapeuta.


Könnybe lábadt a szemmel hallgattam, mert az én apukám is meghalt, és ezért akartam terapeuta lenni. Olyan volt, mintha a sors rendezte volna úgy, hogy egymásnak kelljen mesélnünk. Ősszintén hisszük, hogy az édesapáink rendezték el fentről, hogy találkozzunk, segítsünk egymásnak a gyászban, és másokat is támogassunk.”


18.Osztálykirándulásra mentünk egy médiumhoz. A buszúton megkérdeztem a mellettem ülő lányt, hogy ugye ő sem hisz ilyen hülyeségekben. Azt válaszolta, hogy ő hisz bennük. Negyedórán keresztül magyaráztam, hogy miért téved, majd egész úton odafelé nem beszéltünk többet.


Visszafelé bocsánatot kértem a viselkedésemért, és elárultam, hogy autista vagyok, ami miatt olykor nem tudom, hogy udvariatlan vagyok másokkal. Azt mondta, hogy semmi baj, megérti, mert ő is autista. Még soha nem találkoztam azelőtt korombeli autistával, emiatt nagyon megörültem. A legjobb barátnők lettünk.”


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló