13 gonosz testvér tréfa



Az interneten mesélték el az olvasók, hogy milyen csínyt követtek el egymás ellen a testvérükkel.A köpőcső: Körülbelül 8 éves lehettem, amikor a 10 éves bátyám úgy döntött, hogy elcseréli az egyik játékát a szomszéd srác köpőcsövére, amihez fém dartsok tartóztak. Az egyik éjjel már az ágyamban feküdtem. A kis dolgaimon elmélkedtem, amikor nyílt az ajtó és belépett a bátyám, aki megcélzott a köpőcsővel. A karomat találta el. Mielőtt esélyem lett volna reagálni, odafutott hozzám, befogta a számat, és könyörgött, hogy ne szóljak a szüleinknek.


Leégett haj: Az öcsém rengeteg hajformázót, hajápoló terméket használt az elől rövid, hátul hosszú frizurájához. Egyszer, amikor a barátaimmal részegek voltunk, felgyújtottuk a haját, amíg nekünk háttal nézte a tévét. Hála az égnek annyira azért józan voltam, hogy megmentsem az égési sérüléstől, de a haja odalett.


Sürgősségin végződő csíny: 5 vagy 6 éves lehettem, amikor a nővérem arra kényszerített, hogy dugjak néhány Sixlets csokit (olyan, mint az M&M) az orromban. Azt állította, hogy nem fog az orromba ragadni, hanem ki tudom majd fújni. Nem mondott igazat, ugyanis a sürgősségin kötöttem ki, ahol kiolvasztották az édességet. Néhányat csipesszel kellett kiszedni.


Édes a bosszú: A mostohabátyám és az idősebb nővérem mindig bántott. Ha az anyukám elment, akkor mindig összefogtak ellenem. Bosszúból minden éjjel, amikor elaludtak, felkeltem, kimentem pisilni, majd a vizeletbe mártottam a fogkeféjüket. Ha nem kellett vécéznem, akkor sima szappanba mártogattam.


Foghúzás: 12 év körül voltam, a húgom pedig 8-9, amikor egyszerre mostunk fogat. A testvérem úgy döntött, hogy pisil fogmosás közben. Számomra ez elfogadhatatlan volt, ezért ráparancsoltam, hogy hagyja abba, majd úgy döntöttem, hogy kitépem a fogkefét a szájából. A fogkefével sikerült néhány tejfogát is kihúznom.


Névtelen lány: A húgom nem kapott azonnal nevet, amikor világra jött, ezért úgy hozták el a kórházból, hogy az anyakönyvi kivonatba azt írták, hogy a „Thompson-lány”. Erről az anyukánk nem tudott, ezért csak akkor derült ki, amikor 6 évvel később óvodába vitte a húgomat, és hivatalosan ki kellett cserélni a papírokat. Abban a 2-3 hétben „név nélküli lánynak” neveztem a húgomat.


Rossz társítás: A bátyám meggyőzött, hogy a pizzán Freddy Krueger arca van. Egy évig nem ettem pizzát.


Az orvosi tanács: A nővéremmel elhitettük a húgunkkal, hogy meg kell ennie a sebét, hogy a vágás megfelelően gyógyuljon. Másfél évig elhitte a dolgot, de egyszer az anyukánk előtt csinálta.


A nem kedvenc répatorta: Az öcsém még nagyon kicsi volt, amikor meggyőztem a szüleinket, hogy a répatorta a kedvence. Onnantól kezdve minden különleges eseményre répatortát kapott. Már a húszas éveiben járt, amikor megkérdezte, hogy mi ennek az oka. Nem értem, hogy miért várt eddig a kérdéssel. Ma már a harmincas éveinket tapossuk, de néha még mindig előkerül a dolog, mert a nagymamánk olykor elfelejti, és répatortát készít neki.

 

Érzékeny lélek: Azt hiszem, ötödikes voltam, amikor megjelent a Szabadítsátok ki Willy-t című film. A 6 éves öcsém imádta. Elmondtam neki, hogy a Willy-t játszó bálna fogságban pusztult el. Ő ettől teljesen kiborult.


Az apukánk kénytelen volt elbeszélgetni velem arról, hogy vannak olyan emberek, akik érzékenyebbek másoknál. Az anyukánknak pedig örökbe kellett fogadnia egy bálnát a Természetvédelmi Világalapon keresztül.


A fogkrémcsere: 14 éves lehettem, az öcsém 12, amikor arra vártam, hogy a fogkrémes tubus majdnem kiürüljön, majd kicseréltem vazelinnel. A tubust feltekertem, hogy ne látszódjon a felirat, így mindenki elhihette, hogy fogkrém. Mondjuk úgy, hogy az öcsém még most, 15 évvel később is ki van akadva ezért.


Kellemetlen meglepetés: Az öcsém imádta a pörkölt kukoricát. Egyszer egy fél zacskónyit a konyhaszekrényen hagyott. Kiürítettem és macskakajával helyettestettem. Gondoltam, pár szem után rá fog jönni a csúnya kis átverésemre, ám nem ez történt. Az öcsém fogta a zacskót, és egyenesen a szájába öntötte a tartalmát, amit gyorsan megrágott és lenyelt. Nevettem. Ő sírt.


Vérmacska: 4 vagy 5 éves volt az öcsém, amikor megkarmolta a szomszéd macskája. Én eljátszottam, hogy sokkba kerültem, és azt mondtam neki, hogy most macskává fog változni. Később, amikor az emeletes ágyunkban aludtunk, sírást hallottam. Megkérdeztem, hogy mi a baj. Azt felelte, hogy „csak nyávogtam”.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló