Tesztből a Victoria’s Secret utcai viseletű fehérneműiben ment munkába a lány



Egy vagány fiatal lány úgy döntött kipróbálja milyen a neves cég reklámjaiban látott utcai viseletre alkalmas fehérneműkben munkába menni.

Nina a BuzzFeed újságírója a Victoria’s Secret reklámokban látott alkalmi, de mindennapokban is hordható utcai viseletre ajánlott fehérneműit beszerezte, nem kevés pénzt kiadva értük.

Majd felvette mindegyiket egymást követő napokon és megnézte hogyan reagálnak rá a kollégái. Az eredmény megdöbbentő.


A Victoria’s Secret a hirdetésekben látott lenge ruhákat ajánlotta a nőknek, hogy elegánsan tudjanak menni a munkába.

Ezzel szemben Nina tapasztalatai alapján ezek a darabok inkább a hálószobába valók, mint az irodába. Nina konkrétan melltartókban és kombinékban ment be a munkahelyére, a kollégái pedig alaposan kiakadtak.


Nina minden fehérneműt felvásárolt, amelyet a plakátokon látott és olyan pulóvert és kabátot vett fel hozzájuk, ami a reklámokban volt.

A lány kollégái kínosan érezték magukat Nina öltözéke miatt, szinte a szemébe sem mertek nézni. Az pedig még csak hab volt a tortán, hogy Ninán ezek a ruhák nem úgy mutattak, mint a modelleken.

Saját bevallása szerint ő is rosszul érezte magát ezekben a darabokban. Főleg az átlátszó szoknyákban, melltartóba és a hálóingben.


Nina a tapasztalatairól cikket írt és videót tett fel az internetre, amely eljutott a Victoria”s Secret cég marketingeseihez is.

A lány tesztje után nagyon sok negatív komment érkezett és ezek hatására végül a cég megszüntette azokat a reklámokat és a fehérneműket már nem ajánlják utcai viseletként.

Forrás: lemon.hu

Ajánló

Ajánló