Őszinte vallomás egy ízig-vérig nőtől a méretekről!



Végeredmény az egyetlen a legjobb! Mielőtt a végeredményig eljutnánk.

A fiatal hölgy tapasztalatai szerint a méret nagyon is számít, hiszen mindegyiket máshogy lehet élvezni.

Amikor Polilili szembe találkozott egy tekintélyes szerszámmal, pánikba esett és úgy gondolta, hogy ez be sem fog férni. A nő annyira leblokkolt, hogy nem tudta befogadni!


A megélés csupán a vastag szerszámmal kapcsoltban annyi volt, hogy behatoláskor majd szétszakította és nagyon fájt. Egy ilyen hímtag befogadására a teljes nyugalom, felizgulás és a teljes, természetes nedvesség számít. Egy ilyen szerszámmal rendelkező férfinak inkább határozottan dolgozni kell a minőségi előjátékon, hogy a nő el tudja magát engedni.


Ebben az esetben az előjáték hosszától is függ. Polilili bevallja azt is, hogy hiába a pasi törekvése, ha ő nem tud ellazulni, akkor leblokkol és fájdalmas lehet.
Azonban egy ilyen szerszám, ha bekerül, akkor kitölt mindent egy ideig. Már csak a lovaglásnál lehet érezni a csodát.


Ha vékonyabb a férfi, akkor könnyebben be lehet fogadni és komfortos örömöket lehet élvezni vele. Bármikor együtt lehetsz vele és az édes örömök nem maradnak el.
Lovagolni vele azonban szinte esélytelen, mert ebben az esetben a nőnek kell rá tornázni ott lent, hogy mindenkinek jó legyen, még akkor is, ha a nő csak alig érez valami gyönyört.


A lényeg a tudatos női szexualitásban az együttlétek. Ha párod vastag, vagy hosszú, jól jöhet. Leginkább a vékonyban, ami Polililinek is komfortérzést okoz. Vastagabbnál pedig a sok türelem. Ha rövid, legyen kemény.


A lényege a dolgoknak, hogy maradjatok az egyetlennél, az igazinál mindvégig.

Forrás: blikk.hu

Ajánló

Ajánló