11 bizonyíték, hogy a férfiak tudnak romantikusan viselkedni



A nők meséltek arról, hogy milyen váratlan meglepetéssel örvendeztette meg őket a pasijuk.Nem lenne igazságos kijelenteni, hogy a férfiakból kiveszett minden romantika, ugyanis még mindig élnek közöttünk olyan pasik, akik szívesen meglepik a párjukat egy jól megválasztott ajándékkal.


Az interneten most arról meséltek a nők, hogy mi volt a legfantasztikusabb és legromantikusabb dolog, amivel meglepték őket a férfiak.


1. Elvitt egy játékterembe, ahol kiváltott 100 dollárnyi érmét. Órákig játszottunk. Nagyon sok olcsó cuccot nyertünk, de mindet megőriztem, így például egy cápát formázó lámpát, ami több színben világít.


2. Amikor leérettségiztem, akkor kaptam a szüleimtől egy táblát, amin kivágott betűkből rakták ki az iskolám nevét. Nagyon szerettem az ajándékot, ami sajnos odaveszett, amikor pár évvel később leégett a házunk. Az egyetemi barátom készített nekem egy ugyanolyan táblát, csak azon a közös iskolánk neve szerepelt.


3. Egyszer, az éjszaka közepén, az utcán sétáltunk, amikor észrevettem, hogy oldalról bámulnak. Azt tettem, amit minden normális ember tenne ilyen helyzetben: sikoltva hátraugrottam. Kiderült, hogy egy kirakat tükröződése ijesztett meg. Később a születésnapomra kaptam egy tükröt a páromtól. A tükörre ráírta, hogy „ne ijedj meg”.


4. Egy csatabárdot vett nekem az évfordulónkra.


5. Tavaly egy tehenet kaptam a páromtól. Ez nem áll messze az életmódunktól, de azért gyanítom, hogy nem sokan kapnak ilyesmit ajándékba.


6. Nagyon beteg voltam. A párom hozott nekem gyógyszert, gyümölcsöt, a kedvenc rágcsámat, és otthon maradt velem egész nap. A legromantikusabb az, ha akkor is veled van a kedvesed, ha a legundorítóbb formádban vagy.


7. Az első barátom mindig figyelt rám, és tudta, hogy karácsonykor úgy szerettem elaludni, hogy apukám nézi a Monster Truck versenyt. A párom minden évben vett nekem két jegyet a showra, pedig ő nagyon utálta a zajt és a tömeget.


8. A legjobb ajándék, amit a volt páromtól kaptam az volt, hogy elküldte nekem a bankkártyája számát, a PIN kódját és a baleset-biztosítási kártyája számát.


9. A párom nem volt túl romantikus, de amíg a tengeren túl voltam, addig odafigyelt mindenre: kocsi megtankolva, ház kitakarítva, mosás, de még arról is gondoskodott, hogy a kedvenc boromból legyen otthon, amikor hazaérek.


10. Valentin napra zoknikat vett nekem a párom. Imádom a zoknikat! Mindenfélét kaptam. Volt például Disney-filmek különkiadása, egy laptop, és egy fegyver, hogy biztonságban érezzem magam. Valószínűleg jobb ismer, mint én saját magamat.


11. A férjemtől kaptam a kedvenc ajándékomat, ami egy kis befőttes üveg, amibe néhány papírfecni van. A cetlikre írta rá az életünk legfontosabb eseményeit, az időpontokat és a helyszínt. Az egyik például az első csókunk. Néha átolvasom őket.


(szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló