A kedvenc karácsonyi film és a személyiség kapcsolata



A Reszkessetek betörők!, A Grincs vagy az Igazából szerelem az a film, amit minden év karácsonyán megnézel?2013-ban hatalmas botrány kerekedett ki abból, hogy egyik hazai tévécsatorna sem tűzte műsorára a Reszkessetek betörők! című filmet. Ez jól bizonyítja azt, hogy mindenkinek van egy-egy olyan kedvenc filmje, aminek megtekintése hagyomány karácsonykor.

Érdekesség, hogy ez a nagy kedvenc a személyiségünkről is mesél, hiszen oka van annak, hogy miért azt szeretjük, amit. Ha kíváncsi vagy, hogy rólad mit árul el a kedvenc karácsonyi filmed, akkor válaszd ki azt az alábbi felsorolásból!

Reszkessetek, betörők!: Először is van egy jó hírünk a számodra, ugyanis idén karácsonykor is megnézheted a kedvenc karácsonyi filmedet, mert nem marad ki a tévéműsorból. Ha rajongsz Kevin kalandjaiért, akkor úgy gondolhatod, hogy a karácsony, lehet, hogy családi ünnep, de te mégis inkább egyedül töltenéd.

Örülnél annak, ha egyedül tartózkodhatnál az egész házban, amiben azt csinálhatnál, amihez kedved van. Az sem kétséges, hogy okos, talpraesett, független, önálló személy vagy, aki biztos, hogy meg tudja védeni magát, történjen bármi. Már kisgyerekként is úgy vélted, hogy ugyanolyan könnyen elbánnál a betörőkkel, mint Kevin, és valószínűleg gyakran megpróbáltad kilesni a Mikulást.

A Grincs: Szerinted mindenki túlzásba esik a karácsonyi őrülettel, a gyerekek karácsonyi éneklésétől és az ünnepi reklámoktól pedig teljesen kikészülsz. Ha rajtad múlna, akkor fognál egy könyvet, elvonulnál a szobádba, és eszedbe se jutna karácsonyfát díszíteni. A kedvenc karácsonyi filmed alapján az is jellemző rád, hogy nem szereted a nagy társaságot. Kevés barátod van, de velük szoros a kapcsolatod.

Karácsonyi vakáció: Igazi mókamester vagy, aki imádja megviccelni a szeretteit. Általában a társaság középpontjában vagy, amit nagyon szeretsz. Te nem tartozol azok közé, akik túlságosan komolyan veszik a karácsonyt, sőt kineveted azokat, akik még a legapróbb részletet is tökéletesíteni akarják.

Mi a manó?: Amennyiben ez az abszolút kedvenc karácsonyi filmed, akkor nagyon vidám ember vagy, és rajongsz a karácsonyért. A lelkedben örökké gyerek maradsz, emiatt mindenben megtalálod a varázslatot. Valószínűleg rajongsz a kézzel készített ajándékokért, díszekért, de azt nem tudod megérteni, ha valaki nem szereti úgy az ünnepet, mint te.

Igazából szerelem: Ha ez a kedvenc karácsonyi filmed, akkor nagyon romantikus lélekkel vagy megáldva, ám a karácsonyt nem kizárólag a családoddal szereted tölteni, mert számodra akkor tökéletes az ünnep, ha a szerelmeddel lehetsz.

Nagyon fontosnak tartod a meghittséget, az ünnepi hangulatot és a vidámságot. A filmek terén nem rajongsz a hagyományos darabokért, de a túl modern történet sem köt le, tehát az arany középutat keresed.

Az élet csodaszép: Nagyon fontos számodra a múlt, szívesen nosztalgiázol, megőrzöd a régi emlékeket. Talán egy kicsit érzelgős vagy, amivel nincs semmi baj. Rajongsz a romantikáért, a könnyfakasztó, drámai sztorikért, mert ezek megerősítik az emberi jóságba vetett hitedet.

(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló