Nem Jennifer Lawrence az egyetlen nagy sztár, aki Magyarországra jön 2017-ben



Forgatás és nagy bulik miatt érkeznek hazánkba a hírességek.Már 2016-ban sem volt okunk a panaszra, ha híres énekesekkel vagy színészekkel futnánk össze hazánkban, hiszen Magyarországra látogatott Tom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling, ám 2017 alig köszöntött be, máris robbant a hír január 2-án, hogy megérkezett Jennifer Lawrence, aki Pesten forgatja a Red Sparrow című filmet, amelyben többek között Jeremy Irons lesz a partnere.

Nem a csinos színésznő lesz azonban az egyetlen nagy sztár, aki idén megfordul Magyarországon. Lássuk, kikre számíthatunk még 2017-ben!

Bruno Mars: Az amerikai énekes, dalszerző és zenei producer nem először érkezik Magyarországra, hiszen a 31 éves Bruno Mars 2013-ban is elkápráztatta a közönséget egy remek koncerttel. Az előadó az új, 24k Magic című albumát népszerűsíti 2017-ben. A turné március 28-án indul a belga Sportpalotában, Antwerpenben, majd júniustól London, Párizs, Madrid, Zürich, Koppenhága és Berlin következik. A magyar koncert május 30-án lesz.

Jeremy Irons: Már többször megfordult Magyarországon az Oscar- és Golden Globe-djas angol színész. 2011-ben például itt forgatta a Borgiák második évadát. A sztár elmondta, hogy a rendszerváltás előtt is járt hazánkban, ahova mindig szívesen jön. Most a Red Sparrow filmet fogja forgatni a fővárosban.

Ellie Goulding: A hazai közönség jól ismeri az énekesnő munkásságát, aki jelenleg A szürke ötven árnyalata című filmhez írt száma, a Love Me Like You Do miatt népszerű. A hírek szerint egy hétig tartotta a legtöbbet streamelt dal rekordját. A szám Magyarországon is az egyik legkedveltebb rádiósláger volt. Ellie Goulding 2017. június 28-án lesz látható Sopronban, ahol a VOLT fesztiválon bulizhatunk az énekesnő slágereire.

Robbie Williams: Tavaly Londonban jelentette be az énekes, hogy stadionturnéra indul 2017 nyarán. A koncertsorozat 19 ország 29 állomását érinti, köztök Budapestet. Robbie Williams június 2-án kezdi a turnét a manchesteri Etihad Stadionban, ahol az Erasure lesz az előzenekara. A sztár augusztus 23-án lép fel a magyar fővárosban.

(Forrás: life.hu)

 

Ajánló

Ajánló