A számok üzenete



Mit jelent, ha gyakran látjuk ugyanazt a számjegyet?Az életünket a számok irányítják, hiszen az óra számlapja osztja be az időnket, számokkal határozzák meg a munkaidőnket, de a telefonszám, hivatalos dokumentumok, és a ház is számokkal bombáz.

A számok mindenhol ott vannak, még az álmainkban is, ezért nem árt megtudnunk, hogy mit jelent, ha gyakran látjuk ugyanazt a számot. Ha számsorról van szó, akkor adjuk össze addig a számjegyeket, amíg 1 és 9 közé eső számot nem kapunk!

1: Ez a szán nem egy mindennapi lehetőségre hívja fel a figyelmünket, hanem valami meglepő áttörésre, ezért nem elég az átlagos vállalkozó szellem a közelgő eseményhez. Lépjünk a tettek mezejére!

2: Az együttműködésről, segítség nyújtásról és annak kéréséről szól a kettes. Ennek a számnak több jelentése lehet, de azt már nekünk kell eldöntenünk, hogy melyik vonatkozik az adott szituációra.

3: A szám arra utal, hogy tanuljuk meg, hogy a humor gyógyítóerővel rendelkezik. A nevetés a legjobb, legolcsóbb, leghatékonyabb terápia. Fontos, hogy olyanokkal vegyük körbe magunkat, akikből sugárzik a vidámság, sokat mosolyognak! Amikor megtanuljuk az élet pozitív oldalát szemlélni, akkor azt másoknak is meg kell tanítanunk.

4: Semmit se vegyünk félvállról, mert egy apróságon is sok múlhat. A saját érdekünket szolgálja, ha jobban koncentrálunk a kötelezettségeinkre. A lazítást el kell felejtenünk, azt viszont ismerjük fel, hogy milyen fontos mindaz, amit teszünk, hiszen fontos része vagyunk a közösségnek. A négyes arra is figyelmeztethet, hogy túlságosan az anyagi világban élünk. Jól tennénk, ha a lelki dolgokkal is foglalkoznánk!

5: Az ember rugalmasságát, optimizmusát, spontán reakcióit teszi próbára az ötös, ami arra utal, hogy öt napon belül olyan helyzetbe találjuk magunkat, ahol szükség lesz az előbb felsoroltakra. Az ötös minden esetben a szerencsét jelképezi. Pozitív időszak várható az életünkben.

6: Átölel, simogat ez a számjegy, ami azt szimbolizálja, hogy szerethetők vagyunk. Ne kételkedjünk abban, hogy van, aki szeret! Ébredés után gondoljuk át, írjuk össze, hogy kik szeretnek, kiket szeretünk, majd tudatosítsuk magunkban, hogy ez a kötelék olyan erős, mint a köldökzsinór, amelyen oda-vissza áramlik a szeretet, energia.

7: Ne elégedjünk meg a látható dolgokkal, hanem nézzünk azok mögé, mert a válasz gyakran a felszín alatt található. A hetes szám arra is utal, hogy hét napon belül olyan dolgok történnek velünk, amelyeknek eredménye láttán végre összeáll a kép.

8: Ez a szám arra emlékeztet, hogy akaraterővel minden akadályt le lehet győzni. Ezt a legkönnyebben akkor tehetjük meg, ha nemes célt tűzünk ki magunk elé. Amikor másoknak segítünk, akkor előtör belőlünk a hős, akinek hála eddig nem ismert képességeket használhatunk. A nyolcas másik jelentése a pénz, amiért sokat kell tennünk, mert az életben mindennek ára van.

9: A problémáink fölé kell emelkedjünk, és úgy tekintsünk le rájuk, mintha repülőn ülnénk. Az az élet bármely részére igaz lehet, így például betegség, szerelemi probléma, anyagi nehézségek, egzisztenciális bizonytalanság esetén is. A szám másik jelentése, hogy becsüljük meg az életünket, valamint osszuk meg az életbölcsességünket másokkal!

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló