Fényekről beszélt, majd eltűnt a 18 éves fiú



Rejtélyes telefonhívások, amelyek után többé nem tudod félelem nélkül felvenni a készüléket.A hétköznapok szerves része, hogy megszólal a telefon, amit a legtöbben úgy vesznek fel, hogy eszükbe se jut, hogy esetleg valamilyen rémisztő dolog miatt keresi egy számára ismeretlen valaki. Ha ez mégis megtörténik, akkor általában telefonbetyárkodásnak tudják be a dolgot.


Az alábbi rejtélyes telefonhívások esetében még az is megfordult a hívott fél fejében, hogy talán a túlvilág, médiumok keresték.


Az ismeretlen fények: Brandon Swanson balesetet szenvedett, amikor árokba csúszott az autójával. A 18 éves fiú felhívta a szüleit, hogy értesítse őket, de azt nem tudta megmondani, hogy pontosan hol tartózkodik. A szülők elindultak a helyszínre, miközben folyamatosan vonalban maradtak.


A hívás 40 perce tartott, de ez sem volt elég ahhoz, hogy megtalálják Brandot, aki néhány perccel később azt mondta, hogy ragyogó fényt lát a távolban, majd hirtelen felkiáltott, hogy a „francba”. Ez volt az utolsó dolog, amit hallottak tőle. Másnap több száz ember és 34 kutya kereste, de nem találták meg. Az sem derült ki, hogy milyen fényekről beszélt.


Az ismeretlen üzenet: Egyszer egy lány hangüzenetet kapott, amelyben az ismeretlen hívó mindent tudott a nőről, valamint részletesen elmondta, hogy az egyik barátja halálos balesetet szenvedett. A megrémült lány felhívta a megnevezett barátját, aki élt, hiszen felvette a telefont. A lány törölte az üzenetet. Hat hónappal később az említett barát tényleg halálos autóbalesetet szenvedett. A tragédia pontosan ott és úgy következett be, ahogy arra a lányt figyelmeztették.


Kennedy meggyilkolásáról szóló hívás: 1963. november 22-én, 12 órakor egy kaliforniai telefonközpontos fogadta azt a hívást, amelyben egy nő kijelentette, hogy Kennedy élete veszélyben van, és 10 percen belül meghal.


Az állítás ellenére, semmi sem történt 10 perc múlva. A ekkor újra telefonált, és most már arról beszélt, hogy az időpont fél egyre módosult. Az üzemeltető legyintett a dologra, hiszen az elnök nem is tartózkodott Kaliforniában. Eközben Dallasban Lee Harvey Oswald lelőtte az elnököt, aki belehalt a sérülésbe. Talán médium próbálta megmenteni az elnök életét, vagy valaki kiadta a merénylőt, akinek ismerte a terveit? Ez soha nem derült ki.


Az 51-es körzet hívása: Egyszer egy rádióállomást valaki azzal hívott fel, hogy az 51-es körzetben dolgozott. A telefonáló olyan stresszesnek hangzott, mintha féltené az életét, de ez nem állította meg abban, hogy földönkívüliekről és kormányzati összeesküvésekről meséljen. A hívásnak az áramszünet vetett véget.


Később a rádiótól nem tudták visszahívni a telefonálót, és az áramszünet okára sem találtak magyarázatot. Vajon a kormány avatkozott közbe, vagy a rádió rendezte meg az egészet, hogy többen hallgassák őket?


Hívás a sírból: Szívrohamot kapott és meghalt Frank Jones felesége, Sadie. A temetés után Frank és az egész család furcsa hívásokat és üzeneteket kapott Sadie-től, legalábbis ők erre következtettek abból, hogy az üzenetek stílusa teljesen azonos az elhunytéval. Azt, hogy ki volt a küldő és a hívó, nem sikerült kideríteni, mert a telefonok nem jeleztek ki telefonszámot.


(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló