Százezreket keres Winnie Mei, aki idős, gazdag férfiakkal randevúzik



A sugar baby párja nem bánja a lány különös foglalkozását.Korábban a McDonald’s-ban dolgozott Winnie Mei, akinek az egyik kolléganője árulta el annak a titkát, hogy onnan van pénze. A 18 éves kanadai lány ekkor hallotta először a sugar baby kifejezést, ami azt jelenti, hogy fiatalok idős, gazdag emberekkel találkozgatnak, hogy azok élvezhessék társaságot, amiért bőségesen fizetnek.


Winnie-nek nagyon megtetszett a munka, amiről mindent kiderített, majd regisztrált egy oldalra, ahol a kifinomult dolgokat kedvelő fiatalokat összehozzák az idősekkel, akik luxusajándékokkal és több százezer forintnak megfelelő összeggel halmozzák el a partnerüket.


A regisztráció után Winnie rengeteg üzenetet kapott. Ezek között akadt néhány furcsa alak, de őket gyorsan elutasította, úgyhogy eddig sikerült elkerülnie a rossz tapasztalatokat. Winnie arról is beszélt, hogy egy 50 éves férfival még egy niagarai hétvégére is elment, de nem sokkal később véget vetett a munkakapcsolatnak, mert az illető túlságosan ragaszkodón viselkedett.


Amellett, hogy a lány rengeteg pénzt keres, még luxustáskákat, ruhákat és vadonatúj iPhone-t is kapott. A pénzt nem költi el, hanem félreteszi a mérnöki diplomájára, ami mellett csak a családjának és a barátainak vesz egy-egy ajándékot.


Winnie történetében a legkülönösebb, hogy a párja nem bánja a lány erkölcsileg megkérdőjelezhető munkáját. Mason Chilton három éve jár a nála egy évvel fiatalabb lánnyal, akinek ötletén eleinte meghökkent, de most már annyira kibékült a dologgal, hogy olykor azzal viccelődik, hogy ennek köszönhetően ő is spórolhat, hiszen nem kell minden pénzét a barátnőjére költenie.


Winnie eleinte nagyon izgult, mert fogalma sem volt arról, hogy a fiú mit fog szólni, de most már megnyugodott. Az étteremben dolgozó Mason arról is beszélt, hogy akár találkozna is azokkal a több évtizeddel idősebb emberekkel, akikkel a párja randevúzik, mert végre megértette, hogy miről van szó.


„Először nem örültem, hogy a párom más férfiakkal akar randevúzni, de annak oka a féltékenység volt. Winnie nagyon sokat mesélt azokról az emberekről, akikkel találkozik, úgyhogy most már tudom, hogy ők is csak emberek, akik jól bánnak vele. Abban az esetben, ha Winnie szeretné, hogy találkozzam velük, akkor fogok. Időre volt szükségem, hogy megértsem, hogyan működik ez a egész dolog, de már tudom, hogy amennyiben valami probléma lenne, akkor Winnie azonnal szólna.”


A legnagyobb összeg, amit eddig egy randevúért Winnie kapott, kicsit több, mint kétszázezer forintnak megfelelő összeg volt. Habár a gazdag élet igencsak csábító, a lány mégis megígérte a párjának, hogy nem fogja megcsalni:


„Nem hiszem, hogy bele fogok szeretni valamelyik idős emberbe, mert barátnak, mentornak tekintem őket, akik a nap végén anyagilag támogatnak. Mason bízik bennem, ráadásul a korkülönbség is túlságosan nagy, úgyhogy a páromnak nem kell aggódnia.”


A lány arról is beszélt, hogy jelenleg nem tervezi, hogy otthagyja a sugar baby munkát, ám azt bevallja, hogy kiábrándítónak tartja azt, hogy a legtöbb férfi nős. Ők folyamatosan próbálják kimagyarázni, hogy a feleségük és gyerekeik mellett miért keresik a fiatalok társaságot, de Winnie nem hiszi el a kifogásokat. A lány olykor kifejezetten aggódik a jövő miatt, és azon jár az esze, hogy vajon minden férfi ilyen-e.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)



 

Ajánló

Ajánló