Állatpusztulás és teljes napfogyatkozás miatt jósolnak apokalipszist 2017-re



A Signs of the End Times szerint még a Biblia is azt jósolja, hogy idén vége a világnak.Egy hete még sokan amiatt aggódtak, hogy a Földnek ütközik-e az objektum, amelyet állítólag a NASA megpróbált eltitkolni, és amelyiknek szökőárral kellett volna elpusztítania a bolygót, ám a vészjóslat nem valósult meg.


Ugyanígy túléltük már a maják által beharangozott 2012-es világvégét, de a kritikus 11-11-11 dátumból sem lett bajunk, ahogy az ezredfordulón sem tört ki az Y2K katasztrófa. Ez nem jelenti azonban azt, hogy fellégezhetünk, ugyanis a Signs of the End Times nevű portál szerint 2017-ben bekövetkezik az apokalipszis.


Az oldal azt állítja, hogy még a Biblia is arra figyelmeztet, hogy most tényleg végünk lesz, hiszen a a tömeges állatpusztulás is erre utal. A portál itt arra utalt, hogy február 10-én, az új-zélandi Nelson városnál több, mint 400 bálna vetette ki magát a partra. A helyiek ahhoz hozzászoktak, hogy néha néhány bálna a partra vetődik, de az még őket is sokkolta, hogy most több száz került a partra.


A portál szerint ez, de a természeti katasztrófák is, az apokalipszis egyértelmű jelei, amelyekre a Biblia is figyelmezteti az emberiséget:
„Arra még soha nem volt példa, hogy ezek a jelek ilyen gyakorisággal és intenzitással következzenek be. Nem kétséges, hogy ez az utolsó évünk.”


A portál szerint muszáj meglátnunk az Isten által küldött jeleket, hogy felkészülhessünk a legrosszabbra, tehát lehet, hogy most kellene szólni a Bosszúállóknak, hogy megint meg kellene menteniük a világot.


Nem kereshetünk kifogásokat, amikor eljön a végítélet napja, ami úgy csap le ránk, mint egy tolvaj az éjszakában.” – áll a honlapon, ahol a világvégét hirdetők még az augusztusi, az Egyesült Államokban várható teljes napfogyatkozást is az apokalipszis jelének tekintik, annak ellenére, hogy arra teljesen logikus tudományos magyarázatot kaptunk.


Pánikra azonban semmi ok, legalábbis Carl Olson szerint. A Catholic World Report munkatársa leszögezte, hogy képtelenség a fentebb említett eseményekhez hasonló történésekkel megjósolni a világvége pontos dátumát.


Olson arról is beszélt, hogy a Bibliába világosan leírták, hogy senki sem tudja, hogy pontosan mikor következik be az apokalipszis:

Évszázadok, de évezredek is eltelhetnek addig, míg eljutunk a világvégéhez, ám az is lehet, hogy holnap következik be. A dátum megjelölése csak pánikot, félelemet kelt, és semmi köze a tényekhez.”


Az, hogy a portálnak vagy az újságírónak lesz-e igaza, 2017 végéig biztos, hogy ki fog derülni, de az már most biztos, hogy amennyiben továbbra is hetente hirdetnek apokalipszist, akkor senki sem fogja már komolyan venni, ha egyszer tényleg jön a világvége.


A tudomány egyébként kitart amellett, hogy még az ükunokáink se látják a Föld és a földi élet pusztulását.


(Forrás: femcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló