Három időutazó története



Csak összebeszélt a három férfi, vagy tényleg részt vettek egy titkos CIA projektben?Andrew D. Basiago azt állítja, hogy 1967-1968-ban az apja, Raymond Basiago mutatott neki egy teleportációs eszközt, amivel átkerült New Jersey-ből Új-Mexikóba, ezzel pedig az akkor 6 éves Andrew volt az első amerikai gyerek, akit teleportáltak.

Állítólag a CIA felvette a Pegazus Projektbe az apát és fiát. A művelet lényege az volt, hogy az ügynökök dolgozzanak ki egy „időbeli távérzékelő” képességet, hogy annak segítségével az amerikai elnök, a hírszerzés és a hadsereg hatékonyabban tervezze meg a jövőbeli eseményeket.

Andrew D. Basiago több időutazós expedíciót írt le. Ezek között akadt, amikor állítólag 1863-ba, Gettysburgbe utazott, és hallotta Lincoln Uniós csapatokhoz intézet szavait. Ennek a bizonyítására Cobb Gettysburg című fényképét mutatta be, amelyen egy gyerek áll az előtérben. Basiago állítja, hogy ő látható a fotón.

A férfi egy másik időutazós technológiával is utazott a múltba. A „kronovizor”, avagy „néző üveg” úgy működött, hogy Basiago holografikusan látta a múlt és a jövő eseményeit úgy, hogy ahhoz nem kellett fizikailag elutaznia.

Basiago arról is beszélt, hogy ellátogatott egy titkos létesítményben, amelyet az ITT működtetett Nutley-ben, New Jerseyben, és ott találkozott a rádiós műsorvezetővel, Art Bell-el, aki egy titkos NATO kommunikációs projektben dolgozott.

Bell teljesen kiborult, amikor 2015. augusztus 14-én Basiago arról beszélt egy élő rádiós interjúban, hogy 8-9 évesen találkozott a titkos projekten dolgozó Bell-el. Basiago azt is állította, hogy a kronovizor segítségével titkos filmet készítettek Jézus keresztre feszítéséről és feltámadásáról, sőt az apja és kollégái még az ikertornyok elleni 2001-es merényletet is látta.

Andrew Basiago és régi barátja William Stillings, aki szintén időutazó és „technikai zseni”, állítólag ugyanazokban az időutazós projektben vett részt a 80-as években, és egy „ugrószobában” a Marsra teleportáltak.

Az utazásra „bizonyíték” is van, ugyanis egy 2011-ben Vancouverben tartott szemináriumon Bernard Mendez kijelentette, hogy Barack Obama, az egykori DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynökség) igazgató Regina E. Dugan, Andrew D. Basiago és William B. Stillings egy csapatot alkotott az ugrószoba kiképző csoportban, amit Ed Dames őrnagy vezetett a Siskiyous Főiskolán 1980 nyarán.

Mendez arról is beszélt, hogy Obamával és Basiagoval együtt teleportál 1981 és 1983 között, de természetesen mindezt tagadta Obama és Ed Dames őrnagy. Mendez nyilatkozatai azonban cáfolják Obama és Dames őrnagy tagadását, és megerősítette a CIA ugrószoba programjának létezést. A férfi arról is beszélt, hogy az ugrószoba technológiát a földönkívüliektől kapta az amerikai kormány.

A nyugati és keleti parti ugrószobából havonta több, mint 40 eset történt. A résztvevők gyakran megsérültek az ismeretlen környezet miatt, de pár nappal az ugrás után, a sérülések csodálatos módon eltűntek.

Basiago és Stillings megerősítette, hogy Mendez az a személy volt, aki velük ugrott, de ő volt az a szövetségi nyomozó is, akinek az volt a munkája, hogy rájöjjön, hogy mi az ugrószobákkal a probléma.

A kérdés tehát az, hogy ez a három férfi igazat beszél, és tényleg létezett a titkos CIA hadművelet, vagy csak arról van szó, hogy összebeszéltek, hogy átverjék a világot?

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló