Kódolt lánykérés volt a szerelmeslevelekben



Csak három évvel később jött rá Candice Catherine, hogy mire készült az első randevú óta Timothy, akivel egy közös baráti nyaralás alkalmából ismerkedett meg.Létezik az a fajta szerelem, amelynél az ember már egy találka után tudja, hogy élete párjával hozta össze a sors. Ezt élte át Candice Catherine és Timothy is, amikor 2009-ben, egy baráti nyaraláson megismerkedtek egymással.

A két fiatal azonnal megtalálta a közös hangot, aminek hála, barátok lettek, majd hosszú idő után, annyira elmélyült a kapcsolatuk, hogy az szerelemmé kovácsolódott. A felismerés után, hamarosan megejtették az első randevút, ami után Timothy úgy érezte, hogy megtalálta a leendő feleségét.

A fiatal férfi azt is kitalálta, hogy hogyan fogja megkérni a párja kezét, ám nem kapkodta el a dolgot. Timothy az első találka után egy héttel kódolt üzeneteket kezdett küldeni a barátnőjének. Candice semmit sem sejtett abból, hogy az évek alatt kapott tizennégy szerelmeslevél több, mint egy-egy romantikus üzenet. A levelek mindegyike nagybetűvel kezdődött, amelyek a végére kiadták a „Will you marry me?”, azaz a „Hozzám jössz feleségül?” kérdést.

„Nem laktunk túl messze egymástól, de az, hogy a szívünket papírlapra öntöttük ki, sokkal erősebbé tette a kapcsolatunkat, amire mindig boldogan emlékezhetünk vissza. Engem egyáltalán nem könnyű meglepni, de ettől majdnem kiugrottam a bőrömből!” – nyilatkozta a 25 éves lány.

Három évvel később Timothy úgy döntött, hogy most már elég idő telt el ahhoz, hogy megmutassa a párjának a kódolt üzenetet. A szerelmesek egy álomnyaralásra utazta, ahol a fiú először a Hamilton-szigetre vitte a barátnőjét, majd a Watson-öböl mentén piknikeztek.

Később megtörtént a lánykérés, amire Candice így emlékezett vissza:
„Amikor 2015. december 16-án felébredtem, akkor egy újabb üzenet várt a párnám mellett. Timothy azt kérte benne, hogy öltözzek fel, de csak akkor menjek ki a szobából, ha teljesen elkészültem. Ahogy kinyitottam az ajtót, megláttam a rózsaszirmokat és a gyertyákat.

Egy pillanatra megállt a szívem, hiszen azonnal tudtam, hogy meg fogja kérni a kezem. Timothy leült mellém a nappaliban, majd egymás mellé tettük a leveleket, amiket hangosan felolvastunk. Ezt követően arra kért, hogy nézzem meg az első betűket.”

Amikor a lány megfejtette a kódolt üzenetet, akkor sírni kezdett a meghatottságtól. Candice azt is elmondta, hogy a romantikus gesztusok nagyon jellemzőek a párjára, aki a 2009-es megismerkedésük óta ilyen megfontolt és romantikus srác, ezért nem meglepő, hogy beleszeretett.


„Az esküvőnk napján elénekelte nekem azt a dalt, amit a 2 hónapos ismeretségünk után írt, de évekig eltitkolta előlem a létezését. Nagyon boldog vagyok, hogy először barátok lettünk, mert sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a szerelmünk kibontakozzon. Alaposan megismertük egymást, ami még biztosabbá tette a kapcsolatunkat, amikor végül összejöttünk. Ha majd visszatekintünk a múltunkra, akkor nem fogjuk sajnálni, hogy így alakult, mert a kezdetek óta lelki társak voltunk.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló