Mindenki mást szeret a húsvétban



A csillagjegyünkből kiderül, hogy az ünnep melyik része a kedvencünk.Közeledik a húsvét, egy újabb ünnep, amit lehet, hogy a hátunk közepére sem kívánunk, mert nincs kedvünk megint vendégül látni a családot, főleg azokat a rokonokat nem, akikkel csak ünnepekkor beszélünk, ráadásul készülődni sincs kedvünk, és különben is, sok a munkánk.

Ezzel szemben az is elképzelhető, hogy alig várjuk, hogy újra dekorálhassunk, tojást festhessünk, ajándékokat csomagoljunk, és megfőzzük az ünnepi menüt. Ebből is látszik, hogy az emberek még a ünnepek terén is különböznek.

Ha szeretnénk tudni, hogy a horoszkópunk szerint mit szeretünk a legjobban a húsvétban, akkor a csillagjegyünk ezt is elárulja.

Kos: Szeretünk dekorálni, tojást festeni. Ha a kezdeti lelkesedés alábbhagy, akkor pedig abbahagyjuk, amit csinálunk, ráadásul mire elérkezik az ünnep, addig rájövünk, hogy nem is várjuk.

Bika: Azért várjuk a húsvétot, mert együtt lehetünk a családunkkal. A tojásfestést nem nekünk találták ki, de azért próbáljuk apró dekorációval megteremteni az ünnep hangulatát. Ezeket leggyakrabban megvesszük.

Ikrek: A nagy lakomákat szeretjük a legjobban a húsvétban, és azt sem bánjuk, ha az egész családra nekünk kell főzni. Imádjuk, ha megkóstolhatjuk a készülő ételeket.

Rák: Nem rajongunk a húsvétért, mert inkább kettesben lennénk a párunkkal, és nem a családdal ülnénk össze. Azt kívánjuk, hogy csak legyünk túl az egészen.

Oroszlán: Nagyon szeretjük az ünnepeket, mert eszünkbe juttatják a gyerekkori szép emlékeket. Imádunk tojást festeni, dekorálni. A családi összejövetelt boldog pillanatként éljük meg.

Szűz: Nem rajongunk az ünnepekért, de arra ügyelünk, hogy meglepjük a szeretteinket egy kis aprósággal. A családi összejövetelekre hajlandóak vagyunk elmenni, de ott csendben maradunk, mert inkább a párunkkal lennénk kettesben.

Mérleg: A készülődést szeretjük a legjobban a húsvétban. Becsomagoljuk az összes ajándékot, a tojásokat pedig más-más technikával festjük. A kész dekorációból, amivel mindig sikerünk van, a szeretteink is kapnak.

Skorpió: Nem tartjuk észben az ünnepeket, emiatt az ismerősöknek kell figyelmeztetniük, hogy hétfőn húsvét van, tehát nem kell dolgoznunk. Nem készülünk az ünnepre, és a lakást sem dekoráljuk. Amikor eljön az ideje, akkor elmegyünk a családi ebédre, vacsorára, de csak azért, mert így illik.

Nyilas: Ahogy a hangulatunk, úgy az ünnepekhez való viszonyulásunk is változó. Néha szívesen festjük a húsvéti tojásokat, de máskor kimegy a fejünkből a húsvét.

Bak: Minden ünnepet imádunk, ha azon összegyűlhet a család. A készülődésbe beleadjuk a szívünket és a lelkünket, mert az a legfontosabb, hogy a vendégeink elégedettek legyenek a menüvel és a hangulattal.

Vízöntő: Nem törjük magunkat, hogy finomabbnál finomabb fogásokat halmozzunk az ünnepi asztalra, de arra figyelünk, hogy legyen valamilyen különlegesség. Általában csak a szűk családi kör gyűlik össze nálunk, mert nem szeretjük a hangzavart. Húsvétkor azokkal akarunk lenni, akiket tényleg nagyon szeretünk.

Halak: Az előkészületeket szeretjük a legjobban. A hímzett tojást nem biztos, hogy a saját kezünkkel készítjük, mert inkább megvesszük a boltban látott, dekorációhoz illő, szép darabot.

(Forrás: bien.hu)

 

Ajánló

Ajánló