Prófécia miatt biciklizett el a svéd szerelméhez az indiai férfi



Mindenét eladta a Pradyumna Kumar „PK” Mahanandia, hogy a 6400 kilométerrel arrébb élő szerelmével legyen.Pradyumna Kumar „PK” Mahanandia érinthetetlenként született Indiában, ahol a régi kasztrendszer nagyon hasonlít a rasszizmushoz. A férfi szerint a helyzet most rosszabb, mint a brit uralom alatt volt, mert a független Indiába kezdenek egyre jobban visszatérni a régi hagyományok.

Gyerekkoromban azt mondták, hogy a művészettel és a színekkel kell foglalkoznom. A rajzolásban gyors voltam. Később ösztöndíjt kaptam Orissában. Az utcán tilos volt portrékat festeni, emiatt gyakran a kapitányságon találtam magam, ahol legalább kaptam enni és tudtam aludni.”

Mahanandia 1975-ben, egy decemberi délutánon találkozott élete szerelmével, akit anno a faluja jósa megjövendölt a férfi szüleinek:

Súlytalannak éreztem magam, amikor megközelítette a festőállványomat. Nem találtam a szavakat. Úgy nézett rám, mint egy röntgengép. Nem tudtam azonnal vállalni, ezért arra kértem, hogy jöjjön vissza holnap. Háromszor jött vissza, és mindig duplán fizetett, amit nem akartam megengedni neki, mert csak a kopasz emberektől kérek dupla pénzt.

Amikor másodjára találkoztunk, akkor éreztem, hogy megvalósul a prófécia. Távoli országból érkezett, Bika volt a csillagjegye, egy erdőt birtokol, furulyán és zongorán játszik. Annyira izgatott lettem, hogy először nem tudtam rendes angolsággal beszélni.”

Charlotte a következőképpen emlékezett vissza a nagy szerelem kezdetére:

Lenyugtattam, és felvetettem az ötletet, hogy menjünk el a szülőfalujába. Ott megismerkedtem az apjával és a testvéreivel. Csak az álmaimat követtem, de olyan érzésem volt, mintha hazaértem volna.

Hiszek a reinkarnációban, ott pedig erősen éreztem, hogy az előző életemben Indiában éltem. Mahanandia testvére meditáció után azt mondta, hogy követnie kell engem.”

Amikor két-három héttel később Charlotte elutazott Indiából, akkor Mahanandia úgy döntött, hogy nem hagyja veszni a szerelmet, amit a prófécia megjövendölt neki, ezért eladott mindent, majd vett egy kerékpárt.

A férfi 80 dollárral és pár száz rúpiával a zsebében vágott neki a 6400 kilométeres útnak, amely során megjárta Kandahart, Kabult, Isztambult, miközben folyamatosan tartotta a kapcsolatot a svéd hölggyel.

Sok helyen a festményeiért cserébe kapott szállást és ételt a férfi, aki sok hippi barátot szerzett az útja során, ezért elnevezte „hippi vonalnak” a kalandját, aminek sikerességét csak a gondolatai és a kételyei akadályozhatták volna meg.

Ha van akarat, akkor megoldás is van! Ma sokkal nehezebb kezelni a menekülteket, de lehetséges. A félelem és a kétely a legnagyobb ellensége a döntéshozatalnak, mert ezek megnehezítik azt.” – fejtette ki a véleményét Mahanandia, aki ezzel a jelenlegi menekültválságra tett utalást.

Az indiai férfi és Charlotte immár 40 éve házas. A hosszú és boldog párkapcsolat titkáról a következőt mondta Mahanandia:

Nincs titok. A házasság nem csak fizikai, hanem lelki köteléket is jelent. Ennek a felismerése az, ami segít a boldogulásban. Ha bemegyek a házba, akkor kint hagyom az egómat, ami szoros kapcsolatban áll az elmével. Ha ezek nem jönnek be velem, akkor csak a belső nyitottság marad.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló