Hegyi lélekként tisztelik Fülöp herceget



A világ tele van fura szektákkal, amelyek közül most a legfurcsábbakat ismerhetjük meg.Barátok közössége: Robert Earl Burton 1970-ben, Kaliforniában alapította meg a Barátok közösségét, aminek saját borászata, iskolája, színjátszó csoportja, temetője és múzeuma van. Itt bárki tag lehet, aki elég szép és okos.

A szekta célja az, hogy felébresszék a spiritualitást és halhatatlanokká váljanak, valamint a szépség, a tudás és a kultúra legmagasabb szintjét próbálják elérni. Burton állítólag 44 angyallal tud kommunikálni, egy angyal pedig benne él, ám ő maga nem tűnik jó embernek, mert több egykori tag azzal vádolta meg, hogy szexuális bántalmazta őket.

A Fülöp herceg mozgalom: Az Ausztráliától 1000 mérföldre fekvő Tanna sziget falucskájában, Yaohnanenbe élnek a kastomok, akiknek a hite szerint a hegyi lélek fia uralja a tengert, és feleséget keres magának.

Amikor a kastomok hatvan éve találkoztak Erzsébet királynővel és Fülöp herceggel, akkor biztosra vették, hogy Fülöp herceg a régóta keresett hegyi lélek. A kastomok hitrendszerében a találkozás óta központi szerepet tölt be Fülöp.

A kastom herceg egy tradicionális malacölő fegyvert ajándékozott Fülöpnek, aki egy olyan képet küldött vissza, amelyen a tárgyat fogja. 2007-ben öt kastom Angliába utazott, hogy találkozhassanak Fülöppel.

Nuwaubian Nemzet: A Dwight York szektájának alapja, hogy amennyiben valaki nem temeti el a szülés után a placentát, akkor az ördög ellopja azt, hogy klónt csináljon. Emellett abban is hittek, hogy Jacqueline Kennedy összejött a sátánnal, akinek gyereket szült egy New York-i hotelban, ahol a pápa is jelen volt. A gereket Richard Nixonnak adták, hogy nevelje fel. Dwight York a 135 éves börtönbüntetését tölti, gyerekek molesztálásáért.

Sziporka szektája: Ez a szekta olyan embereket gyűjt, akik nem nőttek ki abból, hogy imádják a Chip és Dales mese Sziporka nevű, jó lelkű egérkéjét. A tagok hatalmas falakra ragasztanak matricákat az istennőjükről.

A kreativitás mozgalom: Az ötvenes évek közepén Ben Klassan alapított egy pártot, aminek legfőbb gondolata az, hogy a fehérek magasabb rendűek, mint a többi ember. A Nemzeti Fehér Párt sikertelennek bizonyult, ezért Klassan inkább egyházat alapított, aminek az eredeti neve az Alapítás Temploma volt. 1993-ban Klassan megölte magát.

A helyét Matthew F. Hale vette át, de hamarosan börtönbe csukták, ahogy az utódját is, mert Adam Jacobs 11 órán keresztül kínzott valakit. Most Craig Cobb a főnök. Ő az egyház részeseként meg akarta vásárolni Antler városát.

(Forrás: bizzarium.com)

Ajánló

Ajánló