Rejtélyes bűntények, amelyekben csak az elkövetés módszere a közös



A tettesek hipnózissal vették rá az áldozatokat a szexre vagy az értékeik átadására.Orosz hipnó-tolvajok: Egy 66 éves áldozatot a helyi Aldi előtt leszólított két orosz nő, akik jósolni akartak neki. Az áldozat ezután már csak arra emlékezett, hogy otthon ül a fotelban, és minden ékszere eltűnt. A német hatóság több hasonló esetről szerzett tudomást. Az ügyben egy 35 év körüli és egy 55 éves nőt keresnek.

A jakartai banda: 2016 júniusában lepleztek le egy öttagú bandát Jakartában. A tettesek hipnotizálták az áldozatokat, akiket kiraboltak. Az indonéz hatóság kiderítette, hogy a banda magányos embereket szólított le, hogy útbaigazítást kérjenek. Ez a fajta bűnelkövetés annyira gyakori az ázsiai országban, hogy már a repülőtéren óvatosságra intik a turistákat.

A hipnotizáló tolvaj: Az ipari kamerák rögzítették, hogy 2014. szeptember 11-én egy hipnotizőr transzba ejti egy londoni italbolt tulajdonost, akit kizsebelt. A tettes az áldozat napi bevételével távozott.

A hipnotikus bandita: Manuel Jose Hernandez úgy adta át a követeléseit tartalmazó cetlit a pénztárosnak, hogy annak végig a szemébe nézve próbálta szuggerálni a nőt. Az áldozat nagyjából 1700 dollárt nyújtott át a bankrablónak, majd megnyomta a vészcsengőt. A bankrabló másik peche az volt, hogy olyan épületet választott, aminek a második emeletén FBI-iroda működött.

A kantoni hipnózis kartell: 2012-ben jelentette a bostoni rendőrség, hogy egy nőt hipnózissal vettek rá arra, hogy adja át az értékeit. Az 57 éves áldozatot három kantoni nyelvjárást beszélő nő környékezte meg a kínai negyedben.

A rendőrség később hat nőt fogott el a bostoni repülőtéren. A gyanú szerint a banda 800 ezer dollárnyi készpénzt csalt ki egy kínai nőtől, akinek azt ígérték, hogy megszabadítják őt a rossz szellemektől. Az eset valószínűleg összefügg a hipnózisos rablással.

Kapow: Tíz év börtönre ítélték 2015-ben azt az 52 éves brit férfit, aki hipnózissal vette rá szexre az ügyfeleit. Gary Naraido arról győzte meg a 22 éves áldozatát, hogy segíthet az étkezési zavarán. Miután a férfi transzba ejtette a nőt, azt mondta neki, hogy orgazmusa lesz, amikor meghallja a „Kapow” szót.

Az amatőr zaklató: 2010 januárban találta a brit rendőrség azt a felvételt, amelyen egy 19 éves ügyfelet szexuálisan zaklat Philip Sherwin. Az áldozat akkor jelentette fel a 47 éves hipnotizőrt, amikor az arra kérte, hogy vegye le a blúzát.

Vakulj meg: 2014-ben egy Washington állambeli hipnotizőr elhitette egy nővel, hogy megvakult, majd megerőszakolta. Amikor a nő magához tért, akkor már teljesen fel volt öltözve, de arra emlékezett, hogy Greg molesztálta. A nő azonnal hívta a rendőrséget.

A nőcsábász: 2016 novemberében ítélték el Michael Fine-t, azt a válóperes ügyvédet, aki hipnotizálással érte el, hogy szexelhessen az ügyfeleivel. A férfit az egyik áldozata buktatta le, mert gyanús lett neki, hogy nem emlékszik a találkozók egy részére.

A nő hangfelvételt készített, amin jól hallható, hogy az ügyvéd hipnotizálja, és azt mondja neki, hogy hatalmas orgazmusa lesz, mert „a világ legjobb szeretője” teszi magáévá. A bíróság 12 évre ítélte Fine-t.

Nincs önálló akaratod: 2013-ban ítélték 18 hónap börtönre azt a brit hipnotizőrt, aki meggyőzte az ügyfelét, hogy a szexrabszolgája. A 40 éves Timothy Porter elhitette az áldozatával, hogy képes kezelni a szorongását és segíthet neki a fogyásban. A nő arra tért magához, hogy Porter letolt nadrággal áll előtte. Azonnal hívta a rendőrséget.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló