Zombi hadsereget akart létrehozni az orosz rendőr



A legdurvább gyilkosságok, amelyeket sátánisták követtek el.Időről időre sokkolja a közvéleményt, hogy egyes emberek, nem ritkán tinédzserek, milyen brutális bűncselekményt követtek el. A gyilkosságok indítéka sok minden lehet, nem ritkán az, hogy a tettes a sátánnak akart áldozatot bemutatni.

A sátánista rendőr: Arsen Bayrambekov összesen hat hajléktalant ölt meg annak érdekében, hogy zombivá változtassa őket. Az orosz rendőrs, akiről kiderült, hogy sátánista, sekély sírokba földelte el az áldozatait, hogy később kiássa azokat. Bayrambekov egyik áldozata sem támadt fel. A gyilkost 13 év börtönre ítélték.

Gót különc: Pazuzu Algard nem csak azért volt hírhedt az Észak-Karolinában található szomszédságában, mert az arca tele volt tetoválásokkal, hanem azért is, mert felvállalta, hogy a sátánt imádja és drogot árult.

A rendőrség szerint Algard és a barátnője, Amer Burch együtt ölte meg Joshua Fredrick Wetzlert és Tommy Dean Welchet 2009-ben. A gyilkosok megették az áldozatok egyes részeit, majd a többit eltemették Algard kertjében. A páros a helyi benzinkúton szemelte ki a két férfit, akiket lelőttek. A rendőrség később megtalálta a holttesteket a hátsó kertben. Algard 2015-ben öngyilkos lett a börtöncellájában.

Egy tini, aki lelkeket árul a sátánnak: 2014-ben a 16 éves Victor Alas és a 17 éves Jose Reyes megölte a 15 éves Corrainn Cervantét. A három fiatal egy houstoni lakásban ivott és füvezett. Alas és Reyes rátámadt a harmadik társukra, aki az életéért könyörgött.

A gyilkosok kivájták Cervante szemét, a fejébe csavarhúzót döftek, majd a vécébe is beleverték a fejét. A pár később megerőszakolta a halott lányt, akinek a hasába fordított keresztet vájtak. Utólag kiderült, hogy Alas és Reyes a sátánnak akarta eladni az áldozat lelkét. A bíróság örökre börtönbe záratta a sátánista gyilkosokat.

Feldarabolt a mama: A 18 éves Moises Meraz-Espinoza saját magától ment el a rendőrségre, ahonnan brutális tetthelyre vezette el a hatóságot. Meraz-Espinoza az anyjával lakott abban a lakásban, amiben rengeteg vér fogadta a rendőröket. A fürdőszobát műanyaggal fedték be. A zsaruk egy véres körfűrészt is találtak.

Meraz-Espinoza bevallotta, hogy megfojtotta, majd feldarabolta az anyját. A 42 éves áldozat maradványainak egy része a mélyhűtőből került elő. Az asszony kivájt szemű, hiányzó fogú koponyáját a táskájában tartotta a fiú.

A meggyilkolt anya szervei soha nem kerültek elő. Meraz-Espinoza bevallotta, hogy azért végzett az asszonnyal, mert fel akarta áldozni a sátánnak. A bíróság életfogytiglani börtönre ítélte a kegyetlen gyilkost.

Középnyugati tini megölte a barátját: A 17 éves Amanda Bennett egy sátánista rituálén segített megölni az egyik osztálytársát. Bennett és a tettestársa, Sebastian Dowell gondosan kitervelte az emberáldozatot, amihez a Facebookon kerestek két, kellően elkeseredett személyt.

Bennett és Dowell üzenetet küldött mind a két áldozatnak, de csak az egyik jelölt írt. vissza A trió a helyi parkban találkozott, majd sétálni indultak. A lányt később leütötték és megfojtották. Bennett leszúrta a lányt, majd elvágta a torkát. A bíróság mind a kettőjüket elítélte.

(Forrás: bizzarium.com)

 

Ajánló

Ajánló