Elő ember szexbabává változtatásához találtak tippeket a dark weben



Fegyver- és emberkereskedelem, de más szörnyűség is található az interneten.Bárki és bármiről írhat az interneten, ahogy arra is mindenkinek van lehetősége, hogy eladásra kínálja a megunt holmiját, ám míg az emberek java a könyvek, ruhák között nézelődnek, más felhasználók hétköznapi bejegyzéseit olvassák és képeit nézegetik, addig az internetnek van egy másik oldala.

A dark webről mostanában sokat hallunk a terrorizmus miatt, de ez nem jelenti azt, hogy ennyiből áll az internet sötét oldala, hiszen található ott fegyver- és kábítószer-kereskedelem, rabok beszámolója a börtönről, hamis személyit kínáló oldal, sőt, valaki ahhoz talált tippeket, hogy hogyan lehet egy élő emberből szexbabát készíteni.

A dark webhez bárki hozzáférhet, akinek kicsit magasabb az informatikai tudása, komolyabb a felszerelése, van elég bátorsága, valamint elég okos ahhoz, hogy véletlenül se keveredjen bele valamilyen illegális dologban.

Néhány internetező engedett a kíváncsiságának, és benéztek az internet sötét bugyraiba, majd elmesélték, hogy mit találtak.

MRPEEL11 például arról számolt be, hogy a dark weben rengeteg az anarchista, terrorizmust és erőszakot támogató blogger, akiknek írásai rendkívül ijesztőek.

 

LUKEPA elárulta, hogy amikor bejutott az internet sötét oldalára, akkor elképesztő mennyiségű eladásra kínált kábítószer talált. A drogok a legkeményebbek közül valók voltak, és kilogrammban mérve árulták.

SUGARCOATEDKNIFE beszámolójából az derült ki, hogy amikor szétnézett a dark weben, akkor rengeteg illegális fegyverkereskedőt talált. Ezek az alakok olyan európai és angliai helyeken árultak, ahol már-már lehetetlen fegyvertartási engedélyt szerezni. SUGARCOATEDKNIFE becslése szerint nagyjából ezer dollár alatt lehet megvásárolni a kelet-európaira emlékeztető fegyvereket.

DRIXGOD egyik találata egy olyan oldal volt, ahol 60-100 ezer dollárért cserébe kínáltak amerikai személyi igazolványt és útlevelet. Amikor minden papír elkészült, akkor a megrendelő az Egyesült Államokba költözhet, és úgy élhet a hamis személyazonossággal, mintha amerikai állampolgár lenne.

Egy másik oldalon DRIXGOD egy körülbelül ezer oldalas PDF fájlt talált arról, hogy a rabok azt fejtik ki, hogy hogyan lehet túlélni a börtönt, hogyan juthat a rácsok mögött droghoz az ember, mit kell tudni az ottani bandákról és a rabok közötti hierarchiáról.

 

Habár az eddigi példák se szívet melengetően, mégis CRISISOFCONSONANT számolt be az egyik legrémisztőbb találatról, ugyanis orvosi kísérletekhez „használt” emberi alanyokról beszélt. A leírás alapján a kereskedők olyan raktárakkal rendelkeztek, amelyek tele voltak különböző nemű személyekkel, akik között volt hajléktalan, elrabolt ember, de harmadik országból hozott rabszolga is.

Az embereket különböző összegekért kínálták eladásra, hogy utána kísérletekre használja fel őket a vásárló. Emellett korábbi „munkákat” igazoló dokumentumokat is tartalmazott az oldal. A papírok többnyire abortuszokról szóltak, valamint arról, hogy melyik anyagból mekkora dózis kell egy ember megöléséhez.

JORTSS se talált muffin receptet a dark weben, ahhoz viszont talált használati utasítást, hogy hogyan kell szexbabát csinálni egy élő emberből. Az oldal szerzője részletese leírta, hogy mit kell tenni a hangszalagokkal, a végtagokkal, de azt is kifejtette, hogy hogyan kell kicserélni a fogakat szilikonból készült műfogakra. Az élő emberből szexbabát készítő azt is leírta, hogy megbízható tippeket ad, mert már több nőt elrabolt, és kísérletezett rajtuk.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló