A melltartója ölte meg a nőt



Furcsa halálesetek, amelyekben a saját ruhája végzett az áldozattal.Halálos teregetés: 2011-ben a saját ruhaszárító állványa fojtotta meg Brian Depledge-et, aki megbotlott egy sámliban és hanyatt vágódott. Az esés következtében a feje és a nyaka a ruhaszárító rácsai közé szorult.

Ahogy a férfi próbálta kiszabadítani magát, úgy szorította egyre jobban a nyakát a szerkezet. A halottkém elárulta, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy agyoncsap egy meteorit, mint annak, hogy valaki így haljon meg.

A gyilkos neve, melltartó: 2015-ben Christina Bond furcsa halált halt. Az 55 éves nő a melltartóra erősített tokban hordta a pisztolyát. Bondot valószínűleg nyomta a fegyvertok, úgyhogy próbálta megigazítani azt. A nőnek sikerült úgy fordítani a fegyvert, hogy annak csöve felé mutatott. A fegyver elsült.

Azok a tüzes krinolinok: A XIX. és a XX. század között voltak divatban a krinolinok. A becslések szerint nagyjából 3000 ember halálát a krinolinok okozták. A tragédiák oka általában az volt, hogy a krinolinok beleakadtak a kocsi kerekébe, de emellett rendkívül gyúlékonyak voltak.

Magas sarokról nagyot lehet esni: 2012-ben egy férfi halott nőt talált a manhattani házuk lépcsőjénél. Az áldozat elesett a lépcsőn, zuhanás közben összetörte az arcát és megvágta a nyakát.

Lobbanékony hálóing: Mary Reeser 1951 júliusában két erős nyugtatót vett be, majd leült a fotelba, és meggyújtotta a cigarettáját. Reeser hálóinge és a köntöse kigyulladt. A nőből szinte semmi sem maradt, kivéve egy lábat, egy darabot a koponyájából és a fotel rugóit.

A ruhahegy alatt: Egy család három tagját nyomta össze az egymásra halmozott ruha a spanyolországi Alicantéban. A 2009-ben történt tragédiát az okozta, hogy a család annyira sok ruhát tárolt a házuk emeletén, hogy a padló nem bírta tovább a súlyt. A tragédiát csak az emeleten alvó idősebb lány élte túl. Ő hívta a hatóságokat.

Akasztósál: A XX. század elején híres táncosként dolgozott Isadora Duncan, aki 1927-ben halt meg, amikor egy barátjával autózott. Duncan hosszú sálat viselt, ami rátekeredett a kocsi kerekére, ami kirántotta a nőt a kocsiból és eltörte a nyakát.

A gyúlékony köntös: 2009 februárjának egy hideg reggelén Evelyn Rogoss zöld teát akart inni. Amikor a 81 éves asszony átnyúlt a tűzhely fölött, akkor lángra kapott a zseníliaszövetből készült köntöse.

Rogoss pillanatokon belül lángolni kezdett. A férje, Murray próbálta eloltani a feleségét, de az ő ruhája is kigyulladt. A házaspár lánya arra a látványra ért haza, hogy a szüleit elfedik a lángok, ezért vízzel oltotta el őket. Evelyn hat héttel később belehalt a sérüléseibe, néhány hónappal később a férje szívrohamot kapott és meghalt.

Fullasztó menyasszonyi ruha: 2012 augusztásában Maria Pantzapolous az interneten egyre népszerűbb kihívásnak akart hódolni, aminek a lényege az volt, hogy a nők, az esküvő után, tegyék tönkre a menyasszonyi ruhájukat.

A nő megkérte a fotóst, hogy fényképezze le, ahogy a ruhájában úszik. A ruha gyorsan elnehezült, ahogy a víz átáztatta a rétegeket, a sodrás pedig magával ragadta Pantzapoloust. A fotós próbálta megmenteni a nőt, de a víz őt is majdnem elsodorta. Pantzapolous holttestét két órával később találták meg.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló