A Tarot kártya megmondja, hogy milyen lesz a nyarad



A csillagjegyedhez párosított lap fogja meghatározni a következő hónapokat.Kos – Igazság: Felismered a személyiséged árnyoldalait, amelyeken szeretnél javítani. Emellett arra is rájössz, hogy milyen sekélyes az életed és a kapcsolataid. Nyáron nem kerülheted el, hogy átalakítsd az életed különböző területeit.

Bika – Uralkodónő: A nyarad arról fog szólni, hogy felépítsd, összetartsd a családod, miközben a karriered és köztük kell okosan lavíroznod. Ha ehhez még hozzá tesszük, hogy eközben azon is dolgoznod kell, hogy a személyiségedet fejleszd, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy mindezt mégis hogyan lehetne kivitelezni, de egy jó uralkodónak ez is menni fog!

Ikrek – Erő: Nagy szükséged lesz az erődre, aminek növelése érdekében, nyugodtan próbáld ki a spirituális tanokat. A kártya arra is felhívja a figyelmed, hogy szembe kell nézned a benned élő ösztön lénnyel, akit ne nyomj el, hanem próbáld megszelídíteni!

Rák – Ördög: Rólad elmondható, hogy el akarod nyomni az igazi önmagadat, ezért gyakori, hogy csak egy felszínes képet mutatsz a külvilágnak. A nyaradat is ez a játszma fogja meghatározni. Kialakítasz magadnak egy másik, titkos életet, ami izgalmas, de vigyázz, mert az Ördög téged is megkísérthet.

Oroszlán – Uralkodó: Szükséged lesz arra, hogy erős, akaratos, szenvedélyes, intelligens és igazi vezető légy, ugyanis hirtelen és váratlan eseményeket kell uralkodóhoz méltóan megoldanod. Eljött az ideje, hogy a kezedbe vedd a jövődet, a sorsodat és a kapcsolataidat. Alaposan körbe kell nézned a környezetedben, hogy tudd, kik vesznek körül.

Szűz – Szeretők: A Tarot kártyalap egyfelől arra utal, hogy nyáron gazdag szerelmi életre, színes tapasztalatokra számíthatsz, de másfelől döntést kell hoznod, ami lemondással jár, hiszen az, aki párkapcsolatban él, kénytelen feladni a korábbi, független életének egyes részeit.

Mérleg – Hold: A nyár kihívása az lesz, hogy megtaláld önmagad, ami sikerülni fog, és nagy átalakulással fog járni. A Hold fényes oldala a romantikus álmodozásé, az élénk fantázia és az erősen fejlett érzékenységé, van azonban egy sötét oldala is, ami a félelmet, a bizonytalanságot, a láthatatlan világtól való iszonyt és a sötét gondolatokat jelképezi. Neked mind a két oldalban lesz részed.

Skorpió – Halál: Nyáron sok emberrel és dologgal kell szakítanod, hogy új kapcsolatokat alakíthass ki, új dolgokat próbálhass ki. A Halál maga a végletesség, mert jelenthet felszabadulást, megváltást, de fájdalmas tapasztalatokat és veszteségeket is, ami után az élet örömteli eseményekkel és ajándékokkal kárpótol.

Nyilas – Diadalszekér: Oda kell figyelned arra, hogy ne értékeld túl magad, ne tégy meggondolatlan lépéseket! Az évszakban rengeteg helyzetben kell harcolnod, háborút vívnod és irányítanod a munkahelyedtől kezdve a magánéletedig.

Bak – Világ: Nyáron utazhatsz, költözhetsz, ami hatalmas örömmel fog eltölteni, mert végre tényleg élsz, ráadásul le tudod majd győzni a személyes, szellemi és fizikai korlátaidat is.

Vízöntő – Csillag: A nyáron végre meg fogsz érkezni a célodhoz, tehát reménykedsz abban, hogy minden tekintetben sikert fogsz aratni az előtted álló időszakban. A reménykedés azonban nem lesz elég, hiszen szükséged lesz a céltudatosságodra, a pozitív meglátásaidra.

Halak – Torony: A magad köré emelt biztonságosnak vélt falak meginognak a nyáron. Tudod, hogy megint porig fogod rombolni magad, vagy egy kellemetlen esemény, esetleg másik ember fog ledönteni az alapzatodról. Ha erős maradsz, akkor megtalálhatod önmagad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló