Válaszd ki a legőrültebb srácot, aki a személyiségedről árul el titkokat!



A rejtett jellemvonásaidat buktatja le a szórakoztató teszt.A fent látható képen négy fiú felmászott a fára, hogy egy elég veszélyes és őrült játékot játsszon, ugyanis azt találták ki, hogy lefűrészelnek egy-egy faágat. A te dolgod annyi, hogy nézd meg alaposan a srácokat, majd döntsd el, hogy szerinted melyikük a legőrültebb.

Ha megvan a végső elhatározásod, akkor olvasd el, hogy mit árul el a titkos jellemvonásaidról a választásod!

Első srác: Abban az esetben, ha az első srácot választottad, aki valójában egy faágon ücsörgő öregember, akkor ez azt árulja el, hogy olyan ember lehetsz, aki gyakran azt érzi, hogy nincs beleszólása az adott helyzetbe. Hajlamos vagy feladni, könnyen elfogadod mások feltételeit, ráadásul nem szoktál kiállni a véleményed mellett.

Az esetek többségében megőrzöd a nyugalmad, békésen viselkedsz, kerülöd a veszekedést, a botrányt, mert ezek többsége mindig elszomorít. A legfőbb személyiségjegyed, hogy becsületes és kedves ember vagy.

Második srác: Abban az esetben, ha arra az elhatározásra jutottál, hogy a második srácnál nincs őrültebb a világon, hiszen mosolyogva vágja a fát egy öregember alatt, akkor olyan ember lehetsz, aki néha elkapkodja a döntéseit. Gyakran nem adsz magadnak elég időt arra, hogy alaposan megvizsgáld az adott dolgot, témát, ezért sokszor hibázol, pedig ezeket a bakikat elkerülhetnéd.

Emellett rendkívül makacs vagy, mereven kitartasz a véleményed, álláspontod mellett, még abban az esetben is, ha egyáltalán nem biztos, hogy neked van igazad.

Harmadik srác: Ha saját megítélésed szerint a harmadik srácnál a legbolondabb, mivel egy olyan faágat készül lefűrészelni, amelyen két másik személy ücsörög, akkor a választásod alapján rendkívül impulzív embernek lehet nevezni.

Jellemző rád, hogy mindig mindennek a végére jársz, tehát soha nem adod fel. A végsőkig kiállsz a jogaid, az igazad és a saját véleményed mellett. A stratégiai gondolkodásod nagyszerű üzletemberré tehetne, ezért próbálj szerencsét ezen a területen, ha még nem tetted, mert szép sikereket érhetsz el!

Negyedik srác: Abban az esetben, ha arra a döntésre jutottál, hogy a negyedik srác a világon a legnagyobb őrült, amiért képes lefűrészelni azt a faágat, amin ül, és így ő fog lezuhanni, akkor igazi lázadó természettel lehetsz megáldva.

Esetedben teljesen mindegy, hogy éppen milyen helyzetről van szó, mert mindig készen állsz a harcra. Ez akkor is így igaz, ha önmagaddal kell megküzdened azért, hogy bizonyíts. Nem lehet azonban azzal vádolni, hogy ész nélkül cselekszel, mert még mielőtt ilyesmit „játszanál”, racionálisan átgondolod a dolgot. Téged nyugodtan nevezhetnek forradalmi típusnak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló