Kiből lesz a legrosszabb ex?



Bosszú, rossz hírnév keltése, indokolatlan hűvösség jellemző azokra a csillagjegyekre, akikből a legrosszabbat hozza ki az elválás.A szerelemben az egyik legnehezebb dolog a szakítás, főleg akkor, ha csak az egyik fél érzi úgy, hogy nincs jövője a kapcsolatnak, ezért meg kell találnia a megfelelő helyet, időt és formát, amikor a párja tudtára adhatja, hogy ideje elválniuk.

Ideális esetben sikerül békében búcsút inteni egymásnak, de sajnos előfordul, hogy az, aki korábban a legjobban szeretett, hirtelen a legádázabb ellenségeddé válik, mert a fájdalom, sértettség a legrosszabbat hozza ki belőle.

A legveszélyesebb exek képesek gonosz pletykákat terjeszteni a volt párjukról, esetleg zaklatják annak az új párját, vagy a legváratlanabb helyen és időben zúdítják rá a korábbi kedvesükre az összes keserűségüket.

Vajon a horoszkóp szerint melyik három csillagjegyből válhat a legveszélyesebb ex?

A Bak a leghűvösebb: Ha a Bak szerelmes, akkor nem mondogatja, hogy „szeretlek”, de halálosan komolyan veszi a kapcsolatot, mert nagyon mélyek és tartósak az érzései. Ez a hűvös és visszafogott csillagjegy a szakítást is ilyen ridegen veszi tudomásul.

Habár ebből azt hinné az ember, hogy kifejezetten jó ex a Bak, ő mégis idővel bebizonyítja, hogy az egyik legrosszabb volt pár. Igaz, nem rendez jelenetet, nem drámázik, kívülről úgy néz ki, hogy nagyon könnyen feldolgozza az elválást, ám később kimutatja, hogy valójában tombol.

Ha a Bak egy nyilvános helyen összetalálkozik az exével, akkor nem fog bájcsevegni. Ellenkezőleg! Látványosan és ellenségesen a volt párjára zúdítja minden dühét, feszültségét, és olyasmit is kimondhat, amit később, amikor újra önmaga, már legszívesebben visszaszívna.

A Skorpió szenved: Az egyik legérzelmesebb csillagjegy. Féktelen, szenvedélyes és türelmetlen. A szerelemben hűséges a párjához, kitartó és nagyon mélyen érző, mindezért igazán rosszul viseli a szakítást.

Szinte belepusztul az elválásba, aminek pillanatában a volt párja az ellenségévé válik. Mindegy, hogy korábban mennyire szerette az exét, képtelen többé pozitív érzéssel rágondolni. Csak a fájdalmat érzi.

A Skorpió attól sem riad vissza, hogy durva pletykákat terjesszen a volt párjáról, hogy ezzel bántsa, rossz hírét keltse, és elintézze, hogy véletlenül se érezze jobban magát nála. Egy Skorpió addig nem higgad le, amíg nem látja, hogy az exe legalább úgy szenved, mint ő.

Az Oroszlán a legbosszantóbb: Rettenetesen büszke csillagjegy, aki soha nem vallaná be, hogy elhagyták, ezért úgy meséli el a sztorit, mintha ő mondta volna ki az utolsó szót. Bár nem látszik rajta, legbelül mégis szenved és nagyon rosszul viseli a szakítást.

A korábban érzett szerelme gyűlöletbe csap át, aminek jól látható jele, hogy egy helyiségben sem hajlandó tartózkodni a volt párjával. Úgy csinál, mintha továbblépett volna, de valójában még mindig a sebeit nyalogatja.

Titokban reménykedik, hogy az exe a bocsánatáért fog esedezni. Amikor rájön, hogy erre hiába vár, akkor attól sem riad vissza, hogy provokálja a volt kedvese új partnerét, flörtöl, folyamatosan magára vonja a figyelmet. Ez a bosszantó viselkedés jól táplálhatja az Oroszlán hiúságát.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló