Milyen lelki adománnyal születtél?



A képes tesztből kiderül, hogy milyen különleges ajándékkal rendelkezhetsz.

A vallás tulajdonképpen arról szól, hogy hiszünk valami elképzelt dologban. Az angyalok esetében például vannak, akik szelíd teremtménynek látják őket, mások kemény katonáknak. Ugyanígy Istenről is csak egy elképzelt kép él az emberek fantáziájában.

Ezt az egyéni elképzelést hívja segítségül a következő teszt, ami az alapján árulhatja el, hogy milyen lelki adománnyal születtél, hogy hogyan képzeled el Istent. Nézd meg a lenti képet, és válaszd ki azt az ábrázolást, amely a leginkább hasonlít az általad elképzelt Istenre!1. Amennyiben a első ábrázolás mellett döntöttél, akkor a lelki adományod segít, hogy számodra ne okozzanak gondot az apróságok, vagyis nem szoktál aggodalmaskodni. Sok embert dühít, az elméjüket pedig leköti a napi rutin miatti stressz, de te nem tartozol közéjük. A választásod szerint az élet fontos dolgait tartod szem előtt, és soha nem feledkezel el arról, hogy hálát adj mindenért, ami megadatott a számodra.

2. Ha a második ábrázolás hasonlít a legjobban az általad elképzelt Istenre, akkor a lelki adományod a végtelen megbocsátás képessége. Sokan csak beszélnek a megbocsátás fontosságáról, ám a lelki adományod szerint te azok közé tartozol, akik valóban képesek arra, hogy könnyedén megbocsássanak.

Emellett nem szereted a gúnyolódást, önmagadat pedig nem ostorozod a múltban elkövetett tettek miatt. A jelenben élsz, arra koncentrálsz, a dolgaid pedig maguktól haladnak.

3. Abban az esetben, ha a harmadik ábrázolás mellett döntöttél, akkor a lelki adományod az, hogy képes vagy megérteni másokat, az életet teljesen más szemszögből vizsgálod, az embereket pedig mindig úgy kezeled, ahogy szeretnéd, hogy téged is kezeljenek. Képes vagy belelátni azoknak a lelkébe, akiket szeretsz, és együtt érzően tudsz bánni velük. Az, amire képes vagy, tényleg óriási adomány, hiszen te, ha rövid időre is, de bele tudod képzelni magad a másik helyébe, ezért nem szoktál gondolkodás nélkül ítélkezni.

4. A negyedik ábrázolás alapján a lelki adományod az, hogy képes vagy az elfogadásra, sohasem ítélkezel mások felett, nincs benned rosszindulat, se intolerancia. Emellett tökéletesen tisztában vagy a saját értékeiddel, és nem képzeled azt, hogy több vagy, mint mások. Nem szokásod apróságokon fennakadni. Hiteles, őszinte emberként nem beszélsz a levegőbe.

5. Ha az ötödik ábrázolás hasonlít a legjobban az általad elképzelt Istenre, akkor a lelki adományod az, hogy nagyon intelligens, ösztönösen érzékeny ember vagy. Már sokat tanultál az életben azzal, hogy mindent megélsz. Te sokkal okosabb vagy azoknál, akik azt hiszik, hogy magasan képzettek, ugyanis lehet, hogy az iskolákat elvégezték, ám sokszor minden más hiányzik belőlük.

6. Ha a hatodik ábrázolást választottad, akkor a lelki adományod az, hogy barátságos, nagyon jó lelkű, jószívű ember vagy. Számodra nagyon fontosak az emberek, akik esetében mindegy, hogy hogyan viselkedtek veled szemben, mert nem fogsz túl sokat idegeskedni, kiabálni másokkal. Képes vagy arra, hogy meglásd a jót az emberekben.

7. Az utolsó ábrázolás szerint a lelki adományod az, hogy nagyon becsületes és tisztalelkű vagy, egy olyan igaz ember, aki mindent megtesz, hogy tisztességes életet éljen egy tisztességtelen világban. Téged kiemel a tömegből az, hogy hű vagy az elveidhez és a morális értékrendedhez.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló