Hawaii melyik istene lakozhat benned?



Vajon benned melyik isten él és ez milyen új, csodás dolgot árul el rólad?Kos: Benned a háború istene, Kú lakozik. Az ő jelenléte magyarázza a remek stratégia tudásodat, de azt is, hogy határozottan hozol döntéseket. Sokan tisztelnek az okosságod miatt, ám félnek is tőled, mert kifejezetten bosszúálló vagy.

Bika: Benned Laka, a hula tánc, a termékenység, az anyaság, a szépség, a szerelem istennője lakozik. Mindez tökéletesen jellemez, mert az előbb felsoroltak számodra is nagyon fontos dolgok. Tele vagy önzetlenséggel, jóindulattal, szeretettel.

Ikrek: Az „Ég Atya”, tehát az ég ura, Wakea a benned lakozó hawaii isten, aki azt árulja el rólad, hogy minden vágyad, hogy te is olyan szabad és határtalan légy, mint az ég, éppen ezért a korlátokat és a szabályokat nem viseled el. Vágysz arra, hogy mások felnézzenek rád, tiszteljenek, szeressenek, csodáljanak, de annak is örülnél, ha istenként tekintenének rád.

Rák: A hold hawaii istennője, Hina lakozik benned. Ő az, akitől a természetes szépségedet, megjelenésedet kaptad, de ugyancsak neki köszönheted az érzékenységedet, gyengédségedet, empatikusságodat is. Mások mindig kedvesnek, bájosnak, megértőnek, kívánatosnak és ellenállhatatlannak látnak.

Oroszlán: A négy főisten egyike, Lono, lakozik benned, aki a mezőgazdaság és a béke ura. Lono azt árulja el rólad, hogy kevesen tudják, de békés és boldog életre vágysz. Habár szeretsz szórakozni, aktívan élni, mégis fontos a számodra a leli békéd és a nyugodt otthon.

Emellett az is sokat számít, hogy sikeres és eredményes legyél a mindennapokban, de tudod, hogy keményen meg kell dolgoznod a jutalmadért.

Szűz: A növények, az erdők, a virágok, a fák, a természet hawaii istennője, Papa lakozik benned, ezért a természetesség jól megfigyelhető a megjelenésedben és a viselkedésedben. Az életedben fontos szerepet játszik a szépség és a környezetbarát megoldások.

Mérleg: Káne, a négy legnagyobb hawaii isten leghatalmasabbja lakozik benned. Ugyancsak ő a természet, a növények, a fák, az erdők és a táplálékok ura. Ahogy ő, úgy te is imádod a természetet, ráadásul odafigyelsz, hogy a viselkedésed, megjelenésed is őszinte legyen. Az emberek felnéznek rád, kikérik és megfogadják a tanácsaidat.

Skorpió: Kahó’áli’i, az alvilág hawaii istene, a holt lelkek és sötétség ura lakozik benned, ez pedig abban nyilvánul meg a leginkább, hogy tiszteletet parancsoló, olykor félelmetes a megjelenésed, ezért sokan meghajolnak a tekintélyed előtt. Veled kapcsolatban az emberek úgy érzik, hogy nem ebből a világból származol, de ezzel te magad is tisztában vagy.

Nyilas: A benned lakozó hawaii isten Pele, a tűz és a vulkánok asszonya, aki azt árulja el rólad, hogy te is tele vagy tűzzel, szenvedéllyel és élettel. Mindig igyekezned kell, hogy lekösd az energiádat.

Bak: Poli’ahu a hó istennője lakozik benned, ami máris magyarázatot ad arra, hogy miért tűnsz gyakran ridegnek, kissé zordnak, távolságtartónak mások előtt. Nagyon nehezen szavazol bizalmat az embereknek, viszont mindenkit tisztelsz, ezért távolságot tartasz tőlük.

Vízöntő: A víz, a tengerek istennője, Námaka, Pele testvére a benned lakozó hawaii isten. Érzékeny, finom lelkű, óvatos, gyengéd, törődő, szeretetteljes ember vagy, aki a szívén viseli az egész világ sorsát. Ha tehetnéd, akkor mindenkin segítenél.

Halak: Kanaloa lakozik a bensődben. A hawaii isten párban állt Kane főistennel, akivel a jó és a rossz közötti egyensúlyt tartják fenn. Az utóbbit képviseli Kanaloa, aki az óceánok, az alvilág, a halál, a mágia és a szellem ura.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló