Tituba elárulja, hogy mire számíts a jövőben



Válassz egy lapot a lenti képről, hogy megkaphasd a vudupapnő jóslatát!1. Igazgyöngy van a szemében: Egy olyan idegen vagy ismerős bukkan fel az életedben, akiben eleinte nem mersz megbízni, mégis érezni fogsz egyfajta vonzódást, kötődést iránta. A vudupapnő azt tanácsolja, hogy engedd, hogy a megérzéseid vezessenek, mert az illetőnek igazgyöngy van a szemében, vagyis megbízhatsz benne.

2. Vér és hamu: Tituba szerint áldozatot kell bemutatnod, avagy hoznod azért, hogy valami sikerüljön, de az is lehetséges, hogy valakiért kell ugyanezt megtenned. A vudupapnő szerint mindenképpen nyerni fogsz, még abban az esetben is, ha kicsit keserű lesz a szájízed. A jövőben szembesülnöd kell azzal, hogy a világon kevés dolog van ingyen.

3. Megkapod az istenek csókját: Tituba azt jósolja neked, hogy az istenek áldásukat adják rád. Például melléd áll a szerencse, sikerül megszerezned a vágyott földi javakat, eléred a célodat, sikerül megvalósítanod önmagad, vagy megkapod, ami után régóta sóvárogsz.

4. Száguldó lovaskocsi: Tituba jóslata szerint utazás vár rád. Ha ebben a pillanatban nem tervezel utazást, akkor lehet, hogy meglepetésként fog érni a lehetőség. Elképzelhető, hogy külföldön kapsz munkát.

Mivel a kártyalap neve száguldó lovaskocsi, emiatt váratlanul érkezhet az utazás lehetősége. Az sem zárható ki, hogy egy személy fog úgy átrohanni az életeden, mint egy száguldó lovaskocsi. A jövőben nagy szerelemre és nagy esélyre is számíthatsz.

5. Rubintokat és smaragdokat szór a nyakadba: Tituba jóslata arra utal, hogy valaki a tenyerén fog hordozni. A vudupapnő szerint nem biztos, hogy az illető a vagyonával vagy tárgyi ajándékokkal fog elkényeztetni, de azért ez sem zárható ki, ám arra jobban számíthatsz, hogy érzelmi gazdagságot, szerelmet, romantikát kapsz ettől a személytől. Ha szingli vagy, akkor már úton van a leendő kedvesed.

6. Közeleg a boszorkányok órája: Tituba szerint közeleg az az óra, amikor valami csodálatos dolog, sorsfordulat történik veled. Itt lehet szó egy nagyon szerencsés eseményről, kedvező változásról, esetleg egy nagy áttörésről, ám mivel nem egyértelmű a jóslat, emiatt negatív dolog is bekövetkezhet. Tituba jóslata álomszerű, szürreális élményt jósol neked, de azt sem zárja ki, hogy szellemekkel vagy boszorkányokkal találkozol.

7. Kiszárad a folyó medre: A vudupapnő szerint kicsit nehézkes, ínségesebb időszak köszönt be az életedbe, ezért muszáj szorosabbra húznod a nadrágszíjad! Tituba szerint előfordulhat, hogy nem várt kiadás csapolja meg a bankszámládat, esetleg egy rokonod elveszti a munkáját, ezért őt kell kisegítened, vagy csak nagyon kell spórolnod. Mindez nem feltétlenül büntetés, hanem csak egy átmeneti állapot. Tarts ki, mert Tituba látja az életedbe megérkező bőséget is.

8. Maszkot visel és disznószaga van: Tituba arra figyelmeztet, hogy lesz valaki a környezetedben, akinek nem tisztességesek a szándékai, nem mutatja meg neked az igazi arcát, csak szerepet játszik előtted.

A disznószag arra utal, hogy az illető próbálja tökéletesen előadni magát, mégis érezni rajta, hogy valami rosszban sántikál. Tituba azt tanácsolja, hogy a jövőben legyél nagyon óvatos a környezeteddel szemben, figyelj jobban a megérzéseidre, valamint a gyanús alakokra!

(Forrás: noiportal.hu)



Ajánló

Ajánló