Fekete Sára jóslata



A romák nagy tiszteletben és szeretetben tartott védőszentje most megjósolhatja neked, hogy mire számíts a következő három hónapban, ha választasz egy lapot a lenti képről.Fekete Sára a romák nagy becsben tartott védőszentje, aki a hiedelmek szerint a két Mária egyiptomi szolgálólánya volt. Állítólag egy apokrif iratban arról írtak, hogy Fekete Sára jelen volt a feltámadásnál, és elsők között csatlakozott a megtért keresztényekhez. Jézus halála után a két Máriával Provence-ba menekült a keresztényüldözések elől.

Ha választasz egy lapot a fenti képről. Akkor Fekete Sára most neked is a segítségedre lehet azzal, hogy megjósolja, hogy mire számíthatsz a következő három hónapban.

1. Ágynak szegeznek: Valamilyen betegség miatt ágynak fogsz esni a következő három hónapban, de reméljük, hogy csak rövidke időre. Ha ezt nem szeretnéd, akkor figyelj jobban a testi és lelki egészségedre, kicsit vegyél vissza a munkából, ne diktált túlságosan erős tempót, sportolj és élj egészségesen!

2. Jóképű idegen érkezése: Fekete Sára úgy látja, hogy a következő három hónapban betoppan valaki az életedbe. Ha párt keresel, akkor hamarosan találkozol valakivel, aki felkeltheti az érdeklődésedet.

Ha nagyon keresed a párodat, akkor érdemes várnod és figyelned, ám ne legyenek hatalmas elvárásaid, ne is akard elképzelni, hogy milyen lesz az illető, mert így sokkal nagyobb lesz a meglepetés.

3. Vastag tárca a zsebedben: Fekete Sára jólétet, bőséget jövendöl neked a következő három hónapra. Pénzt szerezhetsz nyeremény formájában, új munkalehetőséget is kaphatsz, vagy egy jó befektetés növelheti meg a bevételeidet.

Lehetséges, hogy valaki a közeljövőben visszaadja azt a pénzt, amivel tartózik neked. A pénz sokféle formában érkezhet, de abban mind egyforma, hogy boldoggá tesz.

4. Kiszakad az erszényed: Fekete Sára itt azt jósolja, hogy a következő három hónapban nem várt anyagi kellemetlenség érhet. Előfordulhat, hogy nagyobb pénzkiadás rövidít meg, például azért, mert elromlik valami, amit meg kell javítani vagy újat kell venned, tehát költened kell rá.

Talán egy tartozást, elmaradást kell rendezned. A legjobb, ha gyorsan ellenőrzöd a pénzügyeidet, a biztonságkedvéért pedig fogd vissza a kiadásaidat!

5. Áldott lesz a méhed: Fekete Sára azt jósolja, hogy a következő három hónapban gyermekáldás elé nézel. Ha erről hallani sem akarsz, és még nem késő, akkor figyelj jobban a védekezésre Ha nagyon vágysz a gyerekre, vagy nem okozna problémát, akkor örülhetsz, hogy Fekete Sára szerint gyarapodni fog a családod.

6. Nyikorgó kocsikerekek: Fekete Sára szerint útra fogsz kelni a következő három hónapban. Lehet szó egy hétvégi kirándulásról, egy egész hetes vakációról egyedül, a barátaiddal, a pároddal vagy a családoddal.

Az sem kizárt, hogy külföldi munkát kapsz, vagy egyszerűen úgy döntesz, hogy külföldre költözöl. Ami biztos, hogy lehetőséged lesz az utazásra a következő hónapokban.

7. Gyűrűt húznak az ujjadra: Fekete Sára azt jósolja neked, hogy a következő három hónapban eljegyezhetitek egymást a pároddal. Ha ezt már tervezed, akkor valószínűleg most megnyugodtál, hogy a romák védőszentje szerint is jó döntést.

A gyűrű azt is jelentheti, hogy egy évforduló vagy a születésnapod miatt kapod, de nem házassági ajánlatként. Azért így is örülj neki!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló