Milyen égi áldást kapsz?



Ha választasz egy lapot a lenti képről, akkor a Légy Áldott jóskártya elárulhatja, hogy milyen önzetlen ajándékot kaphatsz az ősi istenektől!1. Megáldanak egy testőrrel: Az ősi istenek egy testőrrel fognak meglepni, ám ezt ne értsd szó szerint! A jóslat utalhat arra, hogy egy személy, akit talán már ismersz, de lehet, hogy még nem, úgy fog viselkedni mintha a testőröd lenne. Az áldást valószínűleg azért kapod, mert a ősi istenek úgy ítélik meg, hogy nagy szükséged van egy ilyen önjelölt testőrre.

2. Látomásokkal áldanak meg: Mostantól figyelj jobban az álmaidra, a meditációra és napközben, mert látomást kaphatsz az ősi istenektől, akik valami fontosat szeretnének a tudomásodra hozni.

Ha látomást nem kapsz, akkor a megérzéseiden keresztül üzenhetnek az ősi istenek. Fontos, hogy ezt nem kell tudatosan keresned, mert akkor érkezik a látomás, megérzés, amikor a leginkább szükség lesz rá.

3. Bőséggel áldanak meg: Valószínűleg itt arról lesz szó, hogy az égiek minimum megteremtik azokat a lehetőségeket, amelyeknek kihasználásával pénzt teremthetsz. Bízd az ősi istenekre, hogy hogyan fognak segíteni, mert biztos, hogy úgy fogod érezni, hogy mindennel rendelkezel, amire szükséged van és semmiből sem szenvedsz hiányt.

4. Családdal áldanak meg: Ha van párod, akivel tudatosan tervezitek a gyereket, akkor az ősi istenek megáldanak, tehát jó esély lesz a terhességre, vagy a szülésre, ha már ott tartasz. Úgy is értelmezheted a jóslatot, hogy valamelyik rokonod bejelenti, hogy anya, apa lesz, tehát közvetve érint a család gyarapodása.

5. Egészséggel áldanak meg: Ha mostanában betegeskedsz, akkor hamarosan rendbe fogsz jönni, függetlenül attól, hogy testi vagy lelki problémák kínoznak. Ha teljesen egészséges vagy, mégis ezt a jóslatot kaptad, akkor az ősi istenek továbbra is jó egészséggel ajándékoznak meg azért, hogy fáradhatatlan, energiával teli legyél.

Arról is lehet szó, hogy az istenek rajtad keresztül fogják megáldani egy beteg szerettedet, aki meg fog gyógyulni.

6. Szeretettel áldanak meg: Az ősi istenek úgy ítélik meg, hogy nagy szükséged van a szeretetre, ezért ezzel fognak megáldani. Ez úgy valósulhat meg, hogy olyan embereket fognak hozzád vezetni, akik őszintén szeretnek, akikre bátran támaszkodhatsz.

7. Szerelemmel áldanak meg: Ha párkapcsolatban élsz, akkor az ősi istenek áldásukat adják a szerelemedre, bekövetkezhet az eljegyzés vagy a házasság, mert a kapcsolat megérett arra, hogy szintet lépjen.

Ha párkeresőként választottad a hetedik kártyalapot, akkor az ősi istenek azzal áldanak meg, hogy segítenek abban, hogy megtaláld a leendő szerelmedet.

8. Megáldanak bölcsességgel: Az ősi istenek bölcsességgel áldanak meg. Ezt valószínűleg azért kaphatod meg tőlük, mert egy fontos döntés előtt állsz, a leghelyesebb elhatározáshoz pedig szükséged lesz az extra bölcsességre.

Nem kell sokat várnod arra, hogy észrevedd azt, hogy kicsit megváltozott a látásmódod, sokkal érettebb, megfontoltabb és tisztábbak lettek a gondolataid. Ennek eredményeként akár másoknak is segíthetsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló