Muffinhoz hasonlították a szerelmi életet egy spanyol pszichológuscsoport



Válaszd ki azt a desszertet a lenti képről, amelyiket a legszívesebben elfogyasztanád a pároddal, majd olvasd el, hogy a döntésed alapján melyik szerelmi típusba tartozhatsz, illetve hogyan jutsz túl a legkönnyebben a szakításon.1. Ha a kapcsolatodban szakításra kerül a sor, akkor örökre az emlékezetedbe vésed a szép és közös élményeiteket. Ám ez nem jelenti azt, hogy a szerelmi életedben mindig egy hullámhosszon vagytok a pároddal. Előfordul, hogy a szerelmi életed túlságosan dinamikus, amikor pedig tönkremegy, akkor traumatikus a szakítás.

Általában nem te szakítasz, hanem téged hagynak el, mert túlságosan lelkes vagy, és nem veszed észre, ha a párod kezd eltávolodni tőled. A szakítás egy időre annyira lehangol, hogy a barátaid társaságát sem keresed, nem veszel részt az eseményeken, és a hírek sem érdekelnek. Ha a szakítás után megnyugszol, akkor automatikusan rendbe jössz és keresed az új kiszemeltedet.

2. A párkapcsolatban gyengédséggel és figyelemmel kényezteted a kedvesedet. A szerelmi életed olyan, mint egy utazás, ám amilyen könnyen hódítasz, annyira nehezen tartod meg a párodat. Ennek az oka a túlzott ragaszkodásod lehet, ami végzetes vonzerőnek bizonyulhat. Úgy gondolhatod, hogy addig, amíg szeretetteljes vagy a pároddal, addig megkapod a viszonzást, amire nagyon vágysz.

Ha elutasítanak, akkor szakítasz. Amikor ez bekövetkezik, akkor összetört szívvel, rögtön a barátaid társaságát keresed, hogy elpanaszold nekik a sérelmeidet. Az is jellemző rád, hogy a munkádba temetkezel, és próbálod elfelejteni a fájó múltat, miközben nyugodtan várod a következő párodat.

3. A szerelmi életed ugyanolyan örömteli, vidám és boldog, amilyen te magad is vagy. Nem generálsz vitát apró semmiségek miatt, de azt sem várod, hogy a partnered találgasson, hogy éppen mi nyomaszt.

Igazságos, fair és nyitott vagy, valamint teljesen elfogadod a demokráciát. Életedben a szerelem egy egészséged, élvezetes elfoglaltság. Mivel szereted a szerelmet, ezért egyik szerelmi ügyedet sem bánod meg, ám akkor elszomorodsz, ha szakításra kerül a sor. Az elválás után gyorsan összeszeded magad.

4. A párod egy olyan személynek láthat, aki tele van mély gondolatokkal és rejtélyekkel. Ha a partnered már egyszerre érez fájdalmat és örömöt veled kapcsolatban, akkor ideje szakítani, mert nem ért meg téged. Az elválást hatalmas csapásként éled meg, ám ezt mások nem tudják, mert próbálod erősnek mutatni magad, ugyanis úgy érzed, hogy nem mutathatod ki másoknak az érzéseidet. Amikor beletörődsz, hogy vége a kapcsolatnak, akkor sok időbe telik a gyógyulásod. A színre csak akkor térsz vissza, ha erre maximálisan késznek érzed magad.

5. A szerelmi életed egy lecke, amiből megtanulhatod, hogy milyenek a férfiak és a nők, ha kapcsolatban vannak. Képes vagy felelősségteljesen viselkedni és minden problémát megoldasz, ami a kapcsolatodban felmerülhet. A szerelem fontos az életedben. Maximálisan hűséges vagy és nagyfokú bizalmat fektetsz a viszonyba. Természetesen mindennek viszonzását elvárod a párodtól.

Ha te magad nem látod, akkor nem hiszed el, hogy a kedvesed érzései megváltoztak irántad. Ebből következik, hogy hajlamos vagy még akkor is reménykedni, amikor a kapcsolat végleg kudarcba fullad. Ha szakításra kerül a sor, akkor időre van szükséged ahhoz, hogy lezárd a fájó emlékeidet, és visszatalálj önmagadhoz. A csalódás ellenére hiszel az igaz szerelemben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló