A sötét oldaladról ad képet az általad választott állat



Amelyik állat a leginkább tetszik a lenti képről, az árul el titkokat a személyiséged rejtett oldaláról.Denevér: Abban az esetben, ha a megérzésedre hallgatva úgy döntöttél, hogy a sötét és titokzatos, nappal nem, csak éjjel látható, mennyezetről fejjel lefelé lógó denevér tetszik a legjobban, akkor igazán sokoldalú személyiség lehetsz.

Sajátos világszemléleted van, és nem tartod tiszteletben a társadalmi normákat. Az is jellemző rád, hogy nem bízol az emberekben és szkeptikus vagy.

Sas: Abban az esetben, ha a megérzéseidre hallgatva a sast választottad, akkor a tudatalattidban ott rejtőzik a sötét és félelmetes éned. Ha valaki kibeszél a hátad mögött, vagy szemből támad, akkor azzal nem bánsz kesztyűs kézzel.

Magadtól csak akkor támadsz másokra, amikor nagyon „éhes” vagy, vagyis valami számodra nélkülözhetetlent akarsz elérni.

Medve: Az általad választott medve erős személyiséget, határozott hozzáállást jelképez, rólad pedig azt árulja el, hogy bátor és optimista vagy. Mivel számodra nagyon fontos a hatalom és a pozíció, ezért gyakran elvakít a hatalomvágy és hajlamos vagy a manipulálásra.

Ha a megérzéseid a medvét súgták, akkor jól tudod, hogy hogyan emelkedhetsz minél magasabb szintre. Magabiztos személy vagy, és szívesen élsz a pozícióddal járó előnyökkel.

Fekete macska: A fekete mágiával társított fekete macska a babonák visszatérő alakja, akiről egyes hiedelmek azt tartják, hogy képes kapcsolatot teremteni a túlvilág és a mi világunk között. Más elméletek szerint, ha egy fekete macska keresztezi az utadat, akkor szerencsétlenség fog érni.

Ugyanakkor a fekete macska rejtélyt, eleganciát, passzív erőt, végtelenséget és csendet jelképez, rólad pedig azt árulja el, hogy a személyiséged két részből áll. Ezek egyike nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott, míg a másik vad, lázadó és provokáló.

Fekete özvegy: Ha az elképesztően erős méreggel rendelkező, párját felfaló fekete özvegyet választottad, akkor kifejezetten sötét személyiséggel rendelkezhetsz. Mindig alaposan megtervezed a támadást, soha nem ijedsz meg az ellenfeledtől, hiszen biztos vagy a győzelmedben.

Természetesen mindez nem látszik rajtad, hiszen kívülről nyugodt, kedves embernek mutatod magad, de az ellenségeiddel szemben kegyetlen vagy.

Varjú: Egyes néphiedelmek szerint a rossz hírek hozója a varjú, ám a valóság az, hogy egy nagyon intelligens, kiválóan alkalmazkodó madár van szó. Az, hogy a varjút választottad, azt mondja el rólad, hogy kivételes tehetség vagy a negatív tulajdonságaid elrejtésében.

Az is jellemző rád, hogy könnyen alkalmazkodsz, valamint minden esetben azt mondod, amit az emberek leginkább hallani szeretnének.

Fekete párduc: Ha a belső hangod a fekete párducot súgta, akkor rejtélyes személyiséggel lehetsz megáldva, a belső erőd pedig sok nehézségen átsegít. A választásod alapján jellemző rád, hogy minden esetben készen állsz, ha arról van szó, hogy meg kell védened a szeretteidet.

Amennyiben valaki veled akar harcolni, akkor az illető brutális összecsapásra számíthat. A fekete párduc egy tiszteletet parancsoló állat, akitől sokan rettegnek.

Farkas: Sokan az hiszik, hogy a farkas vad és veszélyes, de tévednek, mert a farkas valójában szereti a békét. A farkas magától nem kezdeményez harcot, és csak akkor agresszív, ha provokálják. Ha a megérzésed alapján a farkast választottad, akkor alapvetően barátságos, ártatlan teremtés vagy, támadni pedig csak akkor szoktál, ha veszélyt szimatolsz. A barátaidhoz hűséges vagy, de azt soha nem bocsátod meg, ha valaki mélyen megbánt.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló