Tudd meg, hogy mi a sorsfeladatod a jelenlegi életedben!



Ha kikeresed az alábbi táblázatból a születési évedhez tartozó számot, akkor megtudhatod, hogy hányadik reinkarnációdat éled és mi a legfőbb feladatod!1. reinkarnáció: Könnyen megbetegszel, ráadásul a függőségek is rabul ejthetnek, ha nem vigyázol. Szervi problémád főleg a veséddel és a húgyutakkal lehet, ezért azokra mindenképpen figyelj!

Mindemellett könnyen esel depresszióba, folyton szükséged van az odafigyelésre és a szerelemre. A karmád szerint szerény életforma szerint éled az életedet. Csak csendben tudsz dolgozni, mert így tudsz mindent pontosan eltervezni.

2. reinkarnáció: Életcélodnak tekinted a szolgálatot, ezért valamilyen segítő szakmát választasz ebben az életedben. Az egészséged esetében hajlamos vagy a krónikus fáradtságra, energiahiányra, a bőrrel, hajjal és bélrendszerrel kapcsolatos megbetegedésekre.

Nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget a pénznek, mégis szerencsejáték-függővé válhatsz. A természettel, mezőgazdasággal, nyilvános szerepléssel vagy az emberekkel kapcsolatos munka lenne számodra a legideálisabb ebben az életedben.

3. reinkarnáció: Életed során sok hullámvölgyet kell megélned. Fizikailag kifejezetten erős személy vagy, viszont mentálisan kisebb problémáid adódhatnak, és könnyen rászokhatsz a káros szenvedélyekre.

Anyagi téren a pénzre nem tudsz vigyázni, ugyanis gyorsan elköltöd, ha van, és sok adósságot halmozol fel. Olyan munkát kellene vállalnod, amiben kreatív eszközökkel fejezheted ki saját magad.

4. reinkarnáció: Elég instabil és határozatlan vagy, sokszor fáradtnak és gyengének érzed magad. Betegségek terén légzőszervi és bélrendszeri problémákkal szembesülhetsz, de a vírusos betegségekre is hajlamos vagy.

Nem alakítasz ki könnyen tartós kapcsolatokat, ezért családot is későn alapítasz. Olyan munkát kellene vállalnod, aminek köze van az a kommunikációhoz, az emberi kapcsolatokhoz és a rendezvényszervezéshez.

5. reinkarnáció: A környezetedben élők erős és ösztönző teremtésnek ismernek, de akkor mások támogatására szorulsz, amikor elveszted a motivációdat és semmi sem érdekel. Könnyen a függőségek áldozatává válhatsz, így a szerencsejáték is rabul ejthet. A munkahelyeden vezető beosztást tölthetsz be.

Az emberek felnéznek rád, de nagyon oda kell figyelned, hogy ne veszítsd el az egyensúlyod! Hajlamos vagy a bélrendszer és daganatos betegségekre, magas vérnyomásra.

6. reinkarnáció: Intuitív, lelki beállítottságú, kudarcoktól erősen félő személy vagy. Folyton túl sokat vársz el magadtól és másokról. Nyugtalan természeted miatt hajlamos vagy a lázzal, fejfájással és magas vérnyomással kapcsolatos betegségekre.

A szerelem terén dominálni szeretnél a kapcsolatodban, és nagyon fontos számodra a hódítás. A karmád szerint a menedzsment, jogász, pap és tanár hivatások illenek hozzád a legjobban.

7. reinkarnáció: Optimista személyiség vagy. Mivel a kitartás nem jellemző rád, ezért nagyon sok kudarccal kell számolnod. Betegség terén a gyomrod, a veséd és a nemi szerved van a leginkább veszélyben.

A szerelemben fontosnak érzed, hogy megtaláld életed párját. Maga a szerelem szabaddá tesz, de kiteljesedni csak a legmegfelelőbb társ mellett tudsz.

8. reinkarnáció: Makacs, magabiztos ember vagy, ezért nehezen változtatod meg a véleményedet. A gondolkodásod konzervatív, gyakran manipulálsz másokat. Az betegségek esetében előfordulhatnak hát- és vállfájdalmaid, de kínozhat érelmeszesedés, idegproblémák és krónikus székrekedés is. A pénz nagyon fontos a számodra, a befektetéseidet minden esetben alaposan átgondolod.

9. reinkarnáció: Impulzív és intoleráns vagy. Sokat vársz önmagadtól és másoktól is. Ha esetleg nem sikerül elérned a vágyott szintet, akkor rendkívül csalódott leszel. A betegségek terén idegrendszeri problémákra, álmatlanságra, szív- és szemproblémákra vagy a leginkább hajlamos. A munka terén íróként, színészként, diplomataként vagy művészként teljesedhetnél ki a legjobban.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló