Kamera buktatta le a kleptomániás cicát Amerikában – videó



Portlandban hosszú idő óta furcsa események történtek, most végre fény derült az okára.

Tigger a cica állt a dolgok hátterében, akinek kleptomániáját most buktatta el a biztonsági kamera.

 A cicus mindent összelopott amit tudott, egész kis raktárkészletet halmozott fel magának. Ráadásul egy rendőr macskája, aki nem is sejtette, hogy a saját kedvence áll a dolgok eltűnése mögött.


Az Amerika kedvencévé vált macsek már régóta űzhette a bizarr hobbit, a rendőr pedig azt hitte, hogy gyerekek a ludasok.

Dave Kempas egyre-másra azt vette észre, hogy folyamatosan játékokat, tárgyakat, kacatokat és szemetet talált az udvarán. A rendőr azt gondolta, hogy a közelben lakó gyerekek vagy a szomszédok lehetnek a tettesek.

 Azért, hogy megbizonyosodjon róla, felszerelt egy biztonsági kamerát az udvarba. Amikor visszanézte a felvételeket ledöbbent, mert a saját macskáját látta viszont a videón egy ellopott tárggyal a szájában.

A macsek mint kiderült éjjelente felfedező utakra indult és mindig egy szomszédoktól vagy máshonnan elcsent zsákmánnyal tért vissza. A kleptomániájából még rendőrségi ügy is lett, mert egyszer marihuánát hozott haza.

A csomagot a rendőr-gazdi bevitte a munkahelyére és most is nyomoznak, vajon kitől származhatott.

Dave pedig készített egy Facebook-oldalt is, ahogy a szomszédok tudják jelezni, ha az elcsent dolgok között felismerik a sajátjukat.
Forrás:erdekesvilag.hu

Ajánló

Ajánló