Lezuhant csészealjat fedeztek fel az Antarktiszon? - fotóEgy orosz férfi azt állítja, hogy az egy lezuhant UFO-t fedezett fel az Antarktiszon a Google Earth térképén.

A világot az utóbbi időben egyre több konspirációs elmélet árasztja el, amelyekből nem hiányozhatnak az az UFO jelenséggel kapcsolatosak sem. Nagyon sokan kutatják, hogy kik ők, honnan jöttek és vajon eltitkolják-e a kormányok a létezésüket?

Egy új összeesküvés-elmélet szerint az Antarktiszon szigorúan titkos UFO-bázis található. Sőt állítólag az USA küzd a földönkívüliekkel ezen a helyen. Eközben egy oroszországi UFO-kutató azt állítja, hogy bizonyítékot talált az Antarktiszon.


Valentin Degterev a Google Earth térképet böngészve bukkant rá egy bizarr résre az Antarktisz jegén. „Úgy tűnik, mintha egy hatalmas csészealj beágyazódna a jégbe, nem? Valami egyedi, szenzációs tárgyra bukkantam a Google Earth online szolgáltatásával" – jelentette ki az orosz férfi.


A koordináták az állítólagos roncshoz a következők: 80 ° 34'08.4 "S 30 ° 05'19.3" W.
A tárgy átmérője 204 láb, azaz kb. 62 méter.
Így néz ki egy kicsinyített kép a területről:


A találgatás újból megindult.

Vajon ez tényleg egy lezuhant csészealj? Vagy inkább egy természetes jelenség, amelyre egyelőre nincs magyarázat? Esetleg egy fura repedés a jégen?
A választ mindenki döntse el maga.

Forrás: viralnova

Ajánló

Ajánló