A Marson már óriásbogarat is fotóztak!



Természetesen a NASA felvételétől újfent lázba jöttek az UFO hívők, akik meg vannak arról győződve, hogy az új „Mars bogár” létezése egy egészen új fejezetet nyit majd a tudomány számára.


Minden bizonnyal a kutatók a csillagászokkal együtt a naprendszerünkben keringő bolygók titkait akarják megfejteni. Az elméletet évszázadokon keresztül elfogadták, amely szerint az univerzumban a Földön kívüli élet nem létezik.

A tudomány manapság már elfogadja, hogy nem csak a földi körülmények közötti élet elfogadott, hanem a földön kívüli is. Igaz, hogy a tudomány ezt az állítását egyedi Élő bolygónkra alapozza azon vizsgálatok alapján, amelyeket a Földbolygón tapasztalt, extrém körülmények között. Ugyanis bolygónk úgy van megalkotva, hogy mindenütt hemzseg az élet.


A földi életet a tudósok elképzelhetetlennek tartják víz, nitrogén, szén és oxigén nélkül. Ennek alapján próbálják a tudósok vizsgálni naprendszerünkben keringő bolygókat.
Különös figyelmet szentelnek égi szomszédunknak, a Marsnak. Ennél fogva is az egyik űrszonda segítségével a NASA publikált olyan képet, amelyen egy sötét felvételen egy ősi kitinvázas lénynek tűnő forma rajzolódik ki.


UFO hívők között újfent fellobbant a tűz. Közülük egyesek azt állítják, hogy az űrszonda éppen vadászat közben kapta lencsevégre a különös lényt!
A képek az interneten futótűzként terjednek. Az UFO hívők a felvételt az élet a Marson biztos jelének tekintik. A tudósok szerint azonban nincs másról szó, mint szemünk és agyunk játszmájáról.

Forrás: paranormal.hu

Ajánló

Ajánló