Mészárszékről mentették ki a kutyust, akinek mind a 4 mancsát amputálni kellett - videó



Egy golden retriever keverék a poklok poklát járta meg az emberek kegyetlenségének köszönhetően.

Chi Chit egy koreai kutyahús farmról dobták ki, az mentette meg, hogy az állatvédők rátaláltak. A kutyusnak szörnyű megpróbáltatásokon kellett keresztül mennie.

Olyan szörnyű körülmények között tartották a húsfarmon, hogy mind a négy lábát elvesztette. Chi Chit folyamatosan verték, hogy a húsa puhább legyen és a lábainál fogva felkötözték, emiatt szenvedett súlyos sérüléseket.


A kegyetlen bánásmódtól a kutyus fertőzést kapott, ezért a húsát már nem tudták volna eladni. Szerencsétlen állatot emiatt egyszerűen kidobták az út menti kukába egy szemeteszsákban.


A 2 éves kutya azonban túlélte a borzasztó kínokat és életét az mentette meg, hogy az állatvédők rátaláltak.

A lábain azonban annyira elfertőződtek a sebek, hogy mind a négyet amputálni kellett. Chi Chinek ezután két hónapig kellett kórházban lennie a rehabilitációja miatt.


A kutyát gondozó szervezet az Animal Rescue, Media & Education (ARME), vezetője szerint az állat elképesztő akaraterővel bír és már a műtét másnapján sétával próbálkozott.


Chi Chi végre boldog életet élhet, hiszen jelentkezett érte egy család, akik örökbe fogadják a sokat szenvedett kutyust.


Chi Chit így a rehabilitációja után elvitték Amerikába, ahol már együtt lehet új gazdáival és nemsokára lábprotézist is kap majd.


Örökbefogadói arról beszéltek, hogy azt szeretnék, ha Chi Chi-ből terápiás kutyus lenne.

Az a tervük, hogy olyan gyerekeknek és veteránoknak lesz a segítője, akik szintén elvesztették végtagjaikat.
A kutyusból ugyanis gazdái szerint olyan hatalmas szeretet és öröm árad, hogy az sok ember életkedvét vissza tudná adni.

 Forrás: erdekesvilag.hu

Ajánló

Ajánló