Így néznek ki az erdők vadjai szemtől-szembenKosta Punkka finn természetfotós képein keresztül szeretné bemutatni azokat a félénk, vadon élő állatokat, akiket érdekes módon csalogat lencsevégre.


Felvételei valósak. Egy kis trükköt még bevisz a képeihez és megszületnek azok a látványok, amelyek elkápráztatják az emberi szemet a fagyos, vagy nyáron éppen hűs vadonban.

Kosta Punkka kitartó fotós 21 éves és nagyon szereti a természetet és a fotózást, Az erdőket járja, hogy megörökítse az ott élő állatokat, amelynek nagyon sok időt szentel. Lencsevégére finom falatokkal csábítja a vadonban élő állatokat. Legyen az medve, róka, vagy e picike mókus.


Persze a medvéket nem csalival csalogatja, hanem inkább kivárja, hogy épp arra járjanak, ahol ő rejtőzködik.

A természetkedvelő finn fotós férfinek mindig sikerül elkapni a pozíciót, amiből aztán egy kis virtuális feljavítással tökéletes képeket kap.
Konsta Punkka kezdetben a mókusokról készült sorozata hívta fel az emberek figyelmét az interneten.


A vadon élő állatok a férfit mindig elvarázsolták. Ezért mostanában azon igyekszik, hogy velük még bensőségesebb viszonyt hozzon létre, hogy új csodálatos fotókat készíthessen a rejtélyes erdők, rejtélyes vadjairól.

Forrás: erdekesvilag.hu

Ajánló

Ajánló