11 mondat, amit soha nem mondanak a rendőrök



Vicces gyűjtemény arról, amit szívesebben hallanánk, amikor megállít a rendőr.Amikor vezetünk, akkor általában a utolsó dolog, amit szeretnénk az, hogy félreállítson a rendőr. Ha ez mégis megtörténik, akkor valószínűleg sokan szívesebben hallanánk valami viccesebbet annál, mint azt, hogy a megengedettnél gyorsabban mentünk, nem ég a lámpánk, és hasonlók.

Az alábbi vicces gyűjteménynek, mely tizenegy olyan mondatot tartalmaz, amit soha nem hallunk a zsaruktól, nem célja a rendőrök megsértése, hiszen tiszteljük a munkájukat.

1.Maga most minek állt meg? Nem magának integettem, hanem a kollégámnak, hogy siessen a szendvicsekkel.”

2. „Van egy felesleges szendvicsem, de nem kérem. Önnek adhatom? Ha nem kell, akkor vigye már el a társamnak, aki ugyanezen az úton, 5 kilométerrel feljebb van. Köszönöm!

3. „Jó napot kívánok, Nagy hadnagy vagyok! Ara kérem, hogy kísérjen el a rendőrőrsre, mert nem tudom, hogy merre kell menni.”

4.Én is tudom, hogy csak 1 km/órával szegte meg az 50-es sebességkorlátozást, amiért nem kellene megbüntetnem, de engem ma reggel azzal az paranccsal küldtek ki ide, hogy legalább 25 büntetést osszak ki, és még nincs meg ez a szám.”

5. „Könyörgök magának, hogy engedelmeskedjen a parancsomnak, mert nem akarom lefogni, vagy megütni. Utálom az erőszakot, de kirúgnak, ha ez kiderül. Legyen már szíve, ember!”

6. „Csak azért állítottam meg, mert keresztrejtvényt fejtek, de elakadtam, mert nem tudom, hogy milyen kilenc betűs „trópusi halfaj” létezik. Ön esetleg tudja?”

7. „Szerintem Csehovval kezdődött az orosz irodalmi realizmus, de örülnék, ha elmondaná, hogy mi az ön véleménye. Addig felejtsük el, hogy nem kapcsolata be a biztonsági övet, és az ezért járó bírságot is tegyük félre.”

8.Elnézést, amiért ittasan igazoltatok, de szomjas voltam. A papírjai rendben vannak. Ha nem bánja, akkor itt egy tízes, hogy mindenképpen megőrizze a közös titkunkat.”

9. „Jogában áll hallgatni! Személy szerint Mozart a kedvencem, de persze Ön választhatja Beethovent is.”

10. „Ejnye, ez a csúnya szonda egy picit elszíneződött, de semmi baj, mert egy-két pohárkától még senki sem törte össze magát. Menjen csak, de legyen óvatos!”

11. „Nekem egész nap itt kell posztolnom. Ha Ön erre jön vissza, akkor nem lenne kedve visszafelé hozni egy szendvicset? Ha megteszi, akkor cserébe elfelejtem, hogy nincs hátsó lökhárítója és elakadásjelző háromszöge.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló