Ugyanahhoz a férfihoz akar hozzámenni az ikerpár



Mindent egyformán csinál Anna és Lucy DeCinque, ezért a házasságban sem akarnak különbözni.A 31 éves Anna és Lucy DeCinque az ausztrál Perthben él. Az ikerpár mindent együtt csinál, így a szerelmi életben is egyformák, hiszen már 5 éve alkotnak egy párt ugyanazzal a férfival, akinek a neve Ben Byrne. A testvérek nem ismeretlenek a hazájukban, ám az új tervükkel alaposan megbotránkoztatták a közvéleményt.

Anna és Lucy azzal háborította fel az embereket, hogy eldöntötték, hozzá akarnak menni ahhoz a férfihoz, akin 5 éve osztoznak, ráadásul egy esküvőn, egyszerre bonyolítanák le a dolgot. Mivel a világ számos országában tilos a többnejűség, ezért a lányoknak jogi akadályokkal kell szembenézniük. Az ikerpár egy videóban vázolta fel, hogy milyen speciális igényeik vannak az esküvővel kapcsolatban, valamint segítséget kértek a nézőktől a tervük megvalósításához.

A két nő annyira szoros kapcsolatot ápol egymással, hogy például soha nem vesznek fel különböző ruhát és néhány méternél nem állnak egymástól távolabb. Lucy és Anna a felvételükben arról is beszélnek, hogy hallották, hogy az amerikai Tucsonban lehetséges a többnejűség.

Emellett az esküvőszervezés praktikus részeire is kitértek. Elmondták, hogy mindenből kettő kell, tehát ruhából, gyűrűből, majd hozzátették, hogy Bentől mindig ékszert kapnak, úgyhogy annak egyformaságával nem lesz problémájuk.

A nővérek arra kérték az embereket, hogy adjanak nekik tanácsot, hogy miképpen törvényesíthetnék a kapcsolatukat, majd azon viccelődtek, hogy ők az első ausztrálok, akik ugyanahhoz akarnak férjhez menni, és szerintük ebben nincs semmi furcsa, senkit sem bántanak, hanem egyszerűen csak boldogok.

Az ikerpár 2016-ban vált híressé, amikor felkerült az internetre a első videó, ami bemutatta a hármójuk különös életét, valamint azt, hogy hogyan működik. Kiderült, hogy Bennel az neten ismerkedtek meg.

A férfi odafigyel, hogy teljesen egyenlően bánjon a két nővel. Ha megcsókolja Annát, akkor máris megcsókolja a Lucyt is, nyilvános helyen pedig mind a kettőjük kezét fogja. Az ikerpár nemrég arról is tudósította a közvéleményt, hogy mind a ketten megplasztikáztatták a mellüket. Arról is beszéltek, hogy gyereket akarnak Bentől, ráadásul egyszerre szeretnének teherbe esni, mert a testüknek egyformának kell lennie.

Benről már nem lehet olyan sokat tudni, mint az ikrekről. A férfiról annyi derült ki, hogy villanyszerelő, és sok férfi irigyelheti, hiszen ő megélheti a régi soviniszta ábrándot, ami arról szól, hogy két ugyanolyan nővel lehet egyszerre, ráadásul Anna és Lucy tényleg mindenben egyforma.

A szerelmi háromszög tagjainak elmondásából az derült ki, hogy a kapcsolatuk működőképes, tehát csak jogi akadálya van egyelőre annak, hogy törvényesítsék a szerelmüket.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló