Hihetetlen dolgot tett a tulaj a teraszán alvó hajléktalan férfival



James Eppler barátjával egy elhagyatott ház teraszára vackolta be magát.

A 28 éves férfi már évek óta így él, mivel 16 éves kora óta az utcán lakik. Jamesnek családi problémák miatt kellett elhagynia az otthonát.


Sokszor nagy fejtörést okoz neki hol aludjon, ezért mikor egy elhagyatottnak tűnő házat látott, a barátjával együtt bevitték a hálózsákjukat, hogy ott éjszakázzanak. Ez így ment egy ideig, ám egy nap váratlanul hazaért a tulaj, aki alaposan meglepődött, hogy a teraszán idegenek laknak.


Chris Crever azonban nem kapott dührohamot és nem támadt rájuk, hanem békésen megkérte őket, hogy távozzanak.

James így is tett és köszönetet mondott a férfinak, mielőtt elmentek. Crevert ez eléggé meglepte és azon gondolkodott, hogy mit köszönhetett meg neki James.


A tulajnak azonban nem ment ki a fejéből az eset és felkereste a hajléktalan férfit és munkát ajánlott neki. Azt mondta, hogy fizet valamennyit, ha kitakarítja új otthonának az udvarát. A férfi ezt azonnal elvállalta. James első nap vizesen jelent meg, mert közben egy híd alatt aludt, Crever felajánlotta neki az egyik szobát a házban és adott neki száraz ruhát.


Crever annyira meg van elégedve James munkájával, hogy teljes idejű állást akar neki találni. James pedig nagyon hálás a segítségért és azt mondja végre van miért reggel felkelnie.


Forrás: lemon.hu

Ajánló

Ajánló