Az iPhone segített lebuktatni a hűtlen férjetKrimibeillő módszerrel érte tetten a párját Khadijah Bilal.Hála a technikai fejlődésnek, főleg az okostelefonknak és applikációknak, napjainkban sokkal könnyebb lenyomozni valakit, mint néhány évvel ezelőtt. Ezt használta ki Khadijah Bilal is, amikor gyanakodni kezdett a férje hűtlenségére.


A birminghami nő története 2013-ban kezdődött, ugyanis akkor ment férjhez. Hamarosan megszületett Hashim, később pedig Zara. A családi idill azonban csak négy évig tartott, ugyanis a most 33 éves nő egy éve gyanakodott, hogy a 35 éves férje valamit nem mond el neki.


A férfi egyre kevesebb időt töltött otthon, gyakran hajnalig kimaradt péntek és szombat este, állandóan feszült volt, és sok időt töltött az edzőteremben. A kétgyerekes anyuka akkor sokkalt be, amikor a férje különféle ürüggyel próbálta elérni, hogy ne kelljen a családjával karácsonyoznia.


Bilal ebből már tudta, hogy a férje megcsalja, ezt pedig be akarta bizonyítani, ezért segítségül hívta a „Find my iPhone” alkalmazást. Az applikáció használata könnyen ment, mert a férfi telefonját régebben ő használta, a jelszó pedig ugyanaz maradt.


A nő kiderítette, hogy a férje gyanúsan sok időt tölt egy házban, ami 15 kilométerre volt tőlük. Bilal 70 000 forintnak megfelelő összegért fogadott magándetektívet, aki 2 órán keresztül figyelte az applikációval meghatározott helyszínt, hogy megadhassa a nőnek a pontos címet. Amikor a magándetektív rajtakapta a férfit, ahogy besétál az egyik ingatlanba, akkor Bilal akcióba lendült.


Január 7-én a feleség 5 órán keresztül várt a férfi szeretőjének háza előtt, de végül nem bírta tovább, és felhívta a férjét, akinek azt állította, hogy az egyik gyerek lázas, és be kell vinni a kórházba. Néhány perccel később a férfi autója kigurult a megjelölt ház mellől, a szerető pedig ott ült a férfi mellett. Bilal a kocsihoz rohanva ütni kezdte annak az ablakát, amin keresztül Bilal megpillantotta a másik nőt.


Az asszony később kiderítette a szerető nevét, majd az e-mailezéseik alapján az is kiderült, hogy a férje és a nő együtt karácsonyozott. Az anyuka lecserélte a zárakat a férjével közös lakásukban, majd elment a férje munkahelyére, ahol a férfi elzavarta, és megfenyegette, hogy kihívja a rendőröket, ha nem állítja le magát. Bilal azóta nem hallott a férjéről, akinek a szülei az eset óta nem állnak szóba vele.


Az egyik külföldi lap megtalálta a férjet, aki bevallotta, hogy szétmentek a nejével, de arról nem akart beszélni, hogy megcsalta volna a nőt. Az is kiderült, hogy Bilal feljelentette a férfit, de az ügy tisztázódott, ám most a férfi jelentette fel a nőt testi sértésért, amit a kétgyerekes anyuka tagad, ahogy azt is, megrongálta a férfi az autóját.


A két gyerekkel magára maradt Bilal kijelentette, hogy egy kicsit sem bánta meg, hogy lekövette a férjét, ugyanis bizonyítania kellett magának és a családnak, hogy igaza van, és különben is csak megőrült volna a bizonytalanságtól. Az asszony hozzátette, hogy azért is volt szükség a kutatásra, mert tudja, hogy a férje élete végéig képes lett volna hazudni. A férfi okosnak hitte magát, de Bilal képes volt túljárni az eszén.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló