Földönkívüli fény bénította meg a sofőrt



Valós beszámolók, amelyekben idegenek tették mozgásképtelenné a szemtanúkat.Dionisio Llanca: 1973. október 27-én a tehergépkocsi-vezető Dionisio Llanca Rio Gallegosba tartott, amikor hajnali 1 óra körül a sofőr defektet kapott. A férfi megállt a kihalt úton, hogy kicserélje a kereket.

Ekkor ismeretlen fény kezdett villogni a teherautó körül. A sofőr felállt, körbenézett, de ekkor teljesen megbénította a fény, ami nemcsak a végtagjait fogta le, hanem a hangjával is csinált valamit, ugyanis Llanca hiába akart, nem tudott kiabálni. A következő, amire a sofőr emlékezett az volt, hogy egy parkolóban ébred, ami több mérföldre volt a teherautója lerobbanásának helyszínéről.

Egy objektum kék fénye a szobában: Néhány nappal 1968 karácsonya előtt egy 5 éves alaszkai fiú arra ébredt, hogy éles, kék fény ragyogja be a halószobáját. Az ágyból kimászva a fiú belépett a fénybe.

Amikor felnézett, és meglátta a jelenség forrását, akkor azon nyomban megbénult. A fény forrása furcsa „félhold alakú”, szondára hasonlító tárgy volt. A különös objektum elindult a szobában, majd a fény eltűnt, a fiú pedig újra képes volt megmozdulni. A furcsa élményt követően élénk álmokban látta újra a fényt.

A megbénított és megvakított katona: 1976. november 12-én a spanyol Badajozon, a Talavera le Real légierő bázisán két katona őrjáratozott, amikor egy nagyon éles, csikorgó, fülsértő hangot hallottak meg.

Egy harmadik katona is csatlakozott a két társához, akikkel együtt egy furcsa fényjelenségre figyeltek fel. Hirtelen a szél is feltámadt, a fák pedig recsegő hangot adtak ki. A katonák elindultak a jelenség irányába.

Egy erdős területre érve megláttak egy fényes űrruhás, sisakot viselő alakot, aki körül zöld ragyogás pulzált. Az egyik katona puskát fogott az idegenre, de egy villanás elvakította és megbénította. A következő fénysugár bevilágította a területet. Mire a katonák újra felnéztek, addigra eltűnt a lény.

Vladimir S.: 1976 nyarán Vladimir S. és egy lány az akkori Szovjetunió Ural régiójában kempingezett. A két 18 éves különös jelenségre riadt fel az éjszaka közepén. A sátort elhagyva látták, hogy egy hatalmas, fénylő tárgy emelkedik ki a kemping tavából. Az objektum belsejében egy humanoid lény állt.

Vladimir ekkor vette észre, hogy különös zöld fény vetül az arcára és nem tud mozogni. Vladimir azóta azt állítja, hogy az előtt volt egy állandó sérülés a hátán, de a különös jelenség után begyógyult.

Benedito Campos és Silvia Mara: 1977. október 29-én délután 6 óra után egy nagy, ovális objektum jelent meg Benedito Campos és Silvia Mara otthonában. A tárgy különös, zöld fényt bocsátott ki, ami úgy nézett ki, mintha keresne valamit.

Campos és Mara közelebb ment az ablakhoz, de akkor a falon is áthatoló fény eltalálta a terhes nőt, aki teljesen lebénult. Hirtelen két lény lépett be a házba, kezükben a zöld fényt kibocsátó fegyverrel. A közeli szomszéd átrohant és lelőtte az idegeneket. Mara lassan újra képes volt mozogni, úgyhogy a férjével át tudott menekülni a szomszédhoz, ahonnan látták, hogy nagy robajjal eltűnik a tárgy.

Égő narancsgömbök: 1982 júniusában, az alaszkai Juneau-ban egy meg nem nevezett szemtanú szúrt ki az égbolton egy „mélyfekete gömböt”, ami körülbelül 1 méter széles volt. Úgy nézett ki, hogy a fekete gömb rájött, hogy figyelik, ezért lassan megindult a szemtanú felé, akire „legyező alakú narancssugarat” lőtt ki.

A fénysugár megbénította a szemtanút. Húsz perccel később a saját szobájában tért magához, de fogalma sem volt arról, hogy hogyan került oda.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló