Fekete ruhás emberek ijesztettek rá a postásra



Földönkívüli jelenségekkel kapcsolják össze a szemtanúk a sötét holmit viselő férfiak megjelenését.Nem egy beszámoló azt állítja, hogy a Men in Black filmben látható fekete ruhás ügynökök a valóságban is léteznek, és tényleg akkor bukkannak fel, ha valahol földönkívüliekkel kapcsolatos dolog történt.

A postai munkás félelmetes tapasztalata: Egy washingtoni postás szünetet tartott a levélkihordás közben, hogy megegyen egy almát, aminek a csutkáját a földre ejtette, mert nem talált szemetest. Hirtelen megjelent egy biztonsági őr, aki a fejére olvasta, hogy milyen hanyag, majd közölte, hogy az egész terület és az épület állandó felügyelet alatt áll.

A különös jelenet nem ment ki postás fejéből, ezért később, amikor ismét a szokásos levélkihordást teljesítette, megint megállt az ellenőrzött területen, ahol azt látta, hogy három férfi az épület felé néz.

A postás úgy érezte, hogy nem valódi embereket lát. A szemtanú megrázta magát és elindult, hogy kézbesítse a küldeményeket. Amikor belépett az épületbe, akkor néhány férfi arról faggatta, hogy mit látott korábban.

A postás nem tudott mit mondani, majd amikor megjelent az, akivel korábban találkozott, még inkább megijedt. A férfiak bemagyarázták a postásba, hogy nem látott semmit. A postás többé nem akarta kivinni a küldeményeket a területre.

A fekete ember, aki szeretett lógni: Egy nő arról beszélt, hogy gyerekkorában gyakran meglátogatta egy fekete férfi a mérnök apját. Amikor a Lev-nek nevezett kopasz fickó kezet fogott a kislánnyal, akkor a gyerek úgy érezte, hogy az idegen bőre teljesen sima.

A férfi még a nyári melegben is fekete öltényt és kalapot viselt. A történetről beszámoló nő állítja, hogy az apja tudta, hogy Lev idegen, bár azt nem tudta, hogy miről tárgyal a két férfi.

Loch rejtélye: A Loch Ness régóta legendák főszereplője. A sok mendemonda a szenvedélyes kriptozoológus, Frederick Holiday érdeklődését is felkeltette. Amikor a nő a tó vizét vizsgálta, akkor Holiday a tó mellett egy különös, őt figyelő fekete ruhás férfit pillantott meg. A nő úgy érezte, hogy az idegen rosszindulatú.

A férfi hirtelen eltűnt. Egy évvel később, amikor Holiday visszatért, hogy folytassa a tó tanulmányozását, de szívrohamot kapott. Miközben a nőt a mentőhöz vitték, gyorsan mesélt a fekete ruhás férfiról.

A teleportáló sötét zsaruk: Egy amatőr szervezet, a Nemzetközi Repülő Csészealj Iroda igazgatója Albert Bender állítólag elképesztő dolgokat tud, amiket fel akart fedni a világ előtt, de ezt nem engedték meg neki a fekete ruhás férfiak.

Egy júliusi napon Bender szédülni kezdett, ezért lepihent a szobájában. Amikor kinyitotta a szemét, akkor három rejtélyes férfit pillantott meg a helyiségben. Az idegenek hagyományos szabású, sötét öltönyt viseltek, amihez kalapot vettek fel.

A férfiak telepatikusan közölték, hogy Bender véletlenül rábukkant egy csészealjakat övező titok részletére. Bender esküt tett, hogy nem árulja el a világnak, amit tud. A fekete ruhások hálából elmondták a titok egészét. Bender könyvet írt a dologról, de az állítólagos értesüléseit nem árulta el.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló