Rejtélyes narancssárga fényeket láttak Dél-Afrikában



Megmagyarázhatatlan jelenségeknek voltak a szemtanúi az emberek.Afrikát sem kerülik ki a földönkívüliek, legalábbis ezt állítják azok a beszámolók, amiket olyan emberek tettek, akik a kontinens különböző tájain, valamilyen rejtélyes fényjelenségnek voltak a szemtanúi, vagy azonosítatlan repülő tárgyakat láttak lebegni az égen.

A narancssárga fények 2011-ben: Egész évben, de leginkább 2011 májusában, rejtélyes narancssárga fényeket láttak Dél-Afrika egész területén a helyiek. A Tierpoortból származó bejelentés 20 fényt említett.

Charlotte Grubnak, Tierpoorti egyik lakosa, hét narancsszínű fényt látott repülni. Warrenton régióból szintén érkeztek olyan jelentések, amelyek arról szóltak, hogy az emberek narancssárga fényeket láttak az égen, de még egy anyahajót megpillantottak.

A Mindalore incidens: 1979. január 3-án, éjfél előtt Meagan Quezet egy teát akart készíteni a 12 éves fiának, Andre-nak. A konyha felé tartó asszony meghallotta a kutyájuk, Cheeky, izgatott ugatását.

Meagan kinyitotta az ajtót, hogy megnézze, mit a baj. Ekkor vette észre, hogy Cheeky kiszökött a kertből. Meagan és Andre a kutya után ment az összekötőúton, amit rózsaszín fénysugár világított meg. A fény forrása egy szürke, tojás alakú fémtárgy volt, ami hat pókszerű lábon állt.

Az objektumból hat humanoid lépett ki, megvizsgálták a környéket, majd ismeretlen nyelven üdvözölték a nőt és a gyereket. Nem sokkal később az idegenek zümmögő, méhkaptárszerű hang kíséretében elmentek. Meagan és Andre történetét egy házaspár igazolta, mert ők is arra jártak és látták a tárgyat.

Radar erősítette meg az UFO jelenlétét: 1996. augusztus 28-án a Johannesburgban működő radarszolgáltatók megerősítették azt az anomáliát, amit Pretoria felől észleltek. Először egy rendőrtiszt, Johann Becker őrmester beszélt arról, hogy „fény lebeg a levegőben”.

Az őrmester egy korong alakú objektumot látott, amin egy „piros háromszög alakú fény” világított. Becker engedélyt kapott arra, hogy helikopterrel nézzen utána a jelenségnek. A rendőr Fred Vijoen pilótával indult a jelenség után, amit Vijoen megpróbált üldözni, de az objektum gyorsabb volt a helikopternél, aminek alacsony üzemanyagszint miatt vissza kellett fordulnia a bázisra.

A dohányzó férfi fehérben: 1972. augusztus 21-én Doris Muthwa és a 12 éves lánya egy „fehér ruhás emberreltalálkozott, aki dohányzott, a mellkasából kék-rózsaszín fény áradt ki, a dohányfüst pedig tűzzé változott.

A férfi hirtelen felemelkedett a földről. Doris később azt állította, hogy az idegen 335 centi magas lehetett, egy darabig lebegett, majd kilőtt az ég felé, ahol eltűnt. Kiderült, hogy egy héttel korábban, augusztus 16-án, ugyanazon a területe, Elias Khosa látott egy „szörnyet”, aminek „kis lángok égtek a lábai között”.

Rosmead Általános Iskolai incidens: 1972. november 12-én este Rosmead csendes kisvárosában, egy nyugodt úton, rejtélyes zöld fényt látott Harold Truter. A jelenség a Rosmead Általános Iskola teniszpályája fölött világított.

Truter közelebb ment az iskolához, ahol valamilyen motorzajt hallott és égetett olajra hasonlító szagot érzett. A teniszpályához közelebb merészkedve, Truter megdöbbenve látta, hogy az aszfalt megégett, megrepedt, a pályán pedig olyan különösen nyomok voltak, mintha leszállt volna ott valami. Állítólag Rosmead környékén gyakran látni megmagyarázhatatlan jelenségeket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló