Mark Zuckerberg kutyája legalább olyan híres, mint a gazdája



Ismerd meg a közösségi média kedvenc állatait!A Facebook, Twitter és Instagram tele van celebekkel, ám ők nemcsak emberek lehetnek, hanem olyan háziállatok, állatkert lakók is, akik valamivel belopták magukat az internetezők szívébe, ezzel pedig a közösségi oldalak sztárjává váltak.

Beast: Kétségtelen, hogy Mark Zuckerberg korunk egyik leghíresebb embere, ám a házi kedvence, Beast is hatalmas népszerűségnek örvend, természetesen, a Facebookon. A puli több, mint két és fél millió követővel büszkélkedhet, ráadásul ezt a népszerűséget úgy érte el, hogy nem kellett hozzá jelmezt viselnie, vagy különösebben sikkesen kinéznie.

Tuna, a csivava: A 8 éves csivava meghódította az Instagramot, de nemcsak azért, mert a követői láthatták már sellőnek, cápának öltözve, hanem azért, mert Tuna élettörténete is meghatotta az internetezőket.

A mélyharapással született kutyust akkor találta meg a gazdája, amikor a 4 hónapos Tuna az utcán kóborolt. Azóta kutya és tulajdonosa elválaszthatatlan barátok lettek, a közös kalandjaikat, mókás hétköznapjaikat pedig az Instagramon osztják meg a követőikkel.

Menswear Dog: Bodhi, a siba inu Instagram-profilja a Menswear Dog nevet viseli. Az oldalra feltöltött képeken nagyon divatos pólókban, dzsekikben és kiegészítőkben pózol. A divatdiktátor kutyáról a gazdája, Yena Kim írt könyvet, ami 2015-ben a The New Classics: Fresh Look For Modern Man címmel adtak ki.

Lil Bub: Körülbelül kétmillió követőt hódított meg az Instagramon a kedves arcú cica, akinek a népszerűséghez nem kellett jelmezt húznia.

Eddie, a vidra: Az Oregon Állatkertben élő, 15 éves vidra azzal vált a közösségi oldal sztárjává, hogy profi kosárlabda-játékosokként zsákol. Ebben a mellső lábai vannak a segítségére. Az Eddie-ről készült videóját több, mint másfél millióan nézték meg a YouTube-on.

Theo: A kutyus akkor vált az internet sztárjává, amikor cipzáras pulcsiban összebújt az ember Beau-val, hogy együtt töltsék a délutáni pihenésüket.

Demény: A legnépszerűbb magyar vizsla leginkább a jópofa blogbejegyzései miatt szerették meg a közösségi médiában. A Facebookon nagyjából 65 ezer rajongó követi Demény mindennapjait. A házi kedvenc világról alkotott képe, a deményista filozófia és a kutya kalandjai a Demény – Most én ugatok című könyvben is megjelent.

Grumpy Cat: A világ legismertebb macskája meghódította a mémek világát. A morcos macska egy születési rendellenesség miatt hasonlít egy zsémbes vénemberre.

Darwin: 2012-ben jelent meg a Twitteren az a kép, amin egy kabátba bújt makákó ácsorgott a torontói IKEA parkolójában. A fénykép megjelenése után a Darwin névre keresztelt makákó menhelyre került.

A majom tulajdonosa, Yasmin Nakhuda beperelte a hatóságokat, amiért elvették a fiaként nevelt kedvencét, ám a kanadai törvények nem engedték meg, hogy Nakhuda visszakapja az állatot. Darwin divatikonná nőtte ki magát az interneten az újabb képeivel.

Sir Stuffington: Az utcán találta a gazdája a félszemű cicát, aki akkor vált az közösségi média kedvencévé, amikor szemellenzővel és kendővel a fején jelent meg az interneten, mint egy édes kalóz.

Giant George: A világ legmagasabb kutyája nemcsak az interneten hódít, hanem olyan tévéműsorokban is szerepelt, mint az Oprah Winfrey show, vagy például a Good morning America.

(Forrás: divany.hu)

Ajánló

Ajánló