2019-ben érkezik a magyar mozikba a John Wick: 3. felvonás



A legjobban várt filmek az új esztendőben.John Wick: 3. felvonás (John Wick: Chapter 3): Május 23-án mutatják be a magyar mozikba John Wick harmadik részét. Az akció-fantasy franchise második epizódja azzal ért véget, hogy a Keanu Reeves által életre keltett fejvadászt kirekesztették. Harmadik részben minden bérgyilkos ellene fordul, de talán akad néhány szövetségese is.

Az oroszlánkirály (The Lion King): Július 18-án érkezik a magyar mozikba Az oroszlánkirály remake-je, amiben mindent CGI-vel valósítottak meg. Az új hangok mellett felcsendülnek régi és dalok.

Star Wars: IX. rész (Star Wars: Episode IX): December 19-én érkezik a magyar mozikba Finn, Rey és Kylo trilógiájának befejező darabja.

Shazam: Április 4-én mutatják be Magyarországon a DC filmes univerzum legújabb tagját, ami esetében reményre ad okot, hogy már maga a képregény is, amiből készült, elég vicces, a film pedig vígjátéknak tekinthető.

A Shazam címszerepében Zachary Levi bizonyíthatja, hogy nemcsak sorozatokban, hanem a mozivásznon is megállja a helyét, míg a DC talán tényleg maga mögött hagyja a borús hangvételt.

Godzilla: A szörnyek királya (Godzilla: King of the Monsters): Május 30-án kerül a magyar mozikba a 2014-es Godzilla film folytatása, amiben várhatóan a legendás hüllő, aki még távolról sem a szörnyek királya, mindent meg fog tenni azért, hogy legyőzze legnagyobb ellenfeleit, Mothrát, Rodant és a háromfejű King Ghidorah-t, miközben alaposan leamortizálják a bolygót.

A Godzilla: A szörnyek királya szereplői között ott lesz Milly Bobby Brown, Sally Hawkins, Vera Farmiga és Kyle Chandler is.

Charlie's Angels: Amerikában november 1-jén mutatják be a Sony által teljesen átformált Charlie angyalait. Az akcióvígjátékban a lányok többé nem a kinézetükkel, hanem a rátermettségükkel oldják meg a feladatukat.

X-Men: Sötét Főnix (Dark Phoenix): Június 6-án végre megérkezik a magyar mozikba a Sötét Főnix. Az X-Men-filmek esetében ez lesz az első alkalom, hogy a világűrt is meghódítja a széria, ám a hangsúly mégsem ezen lesz, hanem a címszereplő pusztító hatalmának feltámadásán, ami nemcsak a társai ellen fordítja a mutánst, hanem az emberiséget is fenyegetni fogja.

Pókember: Idegenben (Spider-Man: Far From Home): Július 4-én érkezik a magyar mozikba Pókember legújabb kalandja, amiben Pókember bejárja a fél világot, miközben szövetségre lép a Jake Gyllenhaal által megformált Mysterióval, hogy együtt szembeszálljanak az Elements négyesével.

Joker: Október 3-án kerül a hazai mozikba a Todd Phillips által rendezett Joker, aminek története a 80-as évek korrupt, gengszterek által irányított világban játszódik, miközben Martin Scorsese zsánerfilmjeire hajaz. Batman egyik legismertebb ellenfelét most Joaquin Phoenix kelti életre.

Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame): Április 25-én kerül a magyar mozikba a Marvel harmadik fázisának zárása, amiből kiderül, hogy az életben maradt hősök hogyan oldják meg a Thanos csettintése nyomán kialakult helyzetet.

Ad Astra - Út a csillagokba (Ad Astra): A magyar mozikban május 23-án bemutatásra kerülő filmben Brad Pitt egy asztronautát alakít, aki a naprendszer szélére utazik, hogy megtalálja az apját. Az út során a főhős az egész emberiséget fenyegető titokra bukkan.

Pokémon: Pikachu, a detektív (Pokémon: Detective Pikachu): Május 9-én mutatják be a hazai mozikban Pikachu első élőszereplős filmjét. Az akcióvígjátékban Pikachu detektívként nyomoz egy fiatal fiú oldalán a pokémonok és emberek lakta világban.


(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló