Szellemkutyák ijesztették meg Christopher KnightotÁllatokról szóló kísértethistóriák.Kísértetkutyák és egy hátborzongató gyerek kísértik: Christopher Knight azt állította, hogy az éjszaka közepén arra riadt fel, hogy az ágya lábánál két vadászkutya ül, és őt bámulja, majd meglátta, hogy az ajtóban egy kislány áll és nézi. A kutyák és a kislány is néma volt.

Amikor másnap Knight elmesélte, hogy mit látott az este, a panzió tulajdonosa megmutatta neki kanadalló felett lógó képet, amelyen ugyanazok a kutyák szerepeltek, akiket a férfi az ágya mellett látott. Azt senki sem tudja, hogy a dekorációt olyan kutyákról festették-e, akik egykor a házban éltek, vagy sem, de az biztos, hogy a különös jelenség alaposan megrázta Knightot.

Connecticut fekete kutyája: A legenda szerint a connecticuti Craig vár körül csámborog egy kicsi, rövid szőrű, spánielféle fekete kutya, aki a túrázókat és a kastély látogatóit terrorizálja, de nem ad ki hangot.

Állítólag azt öröm éri, aki egyszer találkozik vele. Ha valaki kétszer találkozik vele, akkor bánat fogja érni, míg az, aki háromszor találkozik a fekete kutyával, meghal. Sokan hibáztatják a fekete kutyát a különféle halálesetek miatt, amelyek az 1800-as évekig nyúlnak vissza.

Wiggie, aki érzékelte az azbesztet túlvilágról: Furcsa dolog történt az óvónőként dolgozó Debra Tadmannal és a macskájával, Wiggie-vel. Miután a cica elpusztult a gazdi felhívta Sharon Callaghant, az állatkommunikátort, hogy próbáljon meg kapcsolatba lépni az elhunyt kedvencével.

Tadman így mesélt a macskája elvesztéséről:

Wiggie-vel rendkívül erős kapcsolatunk volt. A halálakor úgy éreztem, mintha egy gyermeket vesztettem volna el. Mellettem volt a házasságomnál, a válásnál, a három költözésnél és rengeteg dolgot átéltünk együtt.”

Callaghan fel tudta venni a kapcsolatot a cicával, aki állítólag azt üzente a gazdájának, hogy aggódik a lakása miatt, mert az „mérgező hely”. Úgy egy évvel később Tadman elhatározta, hogy kifesti a lakását. Ekkor talált azbesztet, erősen mérgező penészt a falon és a mennyezeten, valamint alumínium vezetékeket, amelyek tüzet is okozhattak volna.

A nő örökre hálás lesz a macskájának, és máig hihetetlennek találja, hogy ennyire pontos volt a túlvilági üzenet, ugyanis Callaghan nem tudhatott az azbesztről és a penészről.

Yabba visszatér a gazdával labdázni: Tizenegy nappal a 17. születésnapja előtt pusztult el Yabba. A kutya és gazdája, Maureen elválaszthatatlanok voltak, egészen 2011. augusztus 30-ig, amikor is Maureen éjszaka felébredt, és látta, hogy a legjobb barátja elment.

Később a gyászoló Maureen fényképezés közben hívogatta Yabbát, hátha az egyik fotón megjelenik. A második képen egy kutyára hasonlító alak rajzolódott ki. Ezután Maureen emlékművet állított a kedvencének játékokkal, rózsafüzérrel és egy Jézus-gyertyával.

Maureen minden nap úgy beszélt, mintha Yabba még mindig ott lenne. Az egyik nap kivett egy labdát, és azt mondta, hogy: „Gyere Yabba, itt a labdád, játszunk!”

Erre a labda magától kezdett gurulni, majd ez megismétlődött.

Maureen szerint Yabba szelleme gurította a labdát, amivel azt üzente neki, hogy minden rendben van, és lélekben továbbra is vele maradt.

A Kék Szellem Kutya: Az USA egyik legrégebbi szellemtörténete az 1700-as évekből származó kék kísértetkutya-legenda, ami arról szól, hogy az egyik éjszaka Charles Thomas Sims italozás közben eldicsekedett azzal, hogy mennyi arany található nála. A férfit ezután megtámadta egy tolvajbanda.

Sims és a hűséges vadászkutyája az utolsó leheletig harcolt, de a tolvajbanda erősebbnek bizonyult, így mind a ketten egy sziklára zuhantak és meghaltak. A tolvajok eltemették a rabolt aranyat, majd amikor visszatértek, egy nagy kék vadászkutyával találták szembe magukat. A tolvajok vezére elmenekült, de hamarosan megbetegedett és meghalt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló