A világ legfurcsább UFO-beszámolói



Őrült történetek azoktól, akik állítják, földönkívüliekkel találkoztak.Nagy láb: A Wisconsinban található Fredericbe, késő éjjel tartott hazafele William Bosak gazda. A férfi egyszer csak észrevett egy 8-10 méter magas, emberszerű lényt egy üvegszerű járműben ülve. Bosak úgy látta, hogy a barnás ingszerűséget viselő lény fején két borjúszerű fül és kiálló szemek vannak. A gazda a köd miatt nem látott többet a lénybe, de ennyi is elég volt neki ahhoz, hogy a gázra taposson és meg se álljon hazáig.

Vörös űrlények: Jose Antonio Da Silva csak horgászni szerettet volna Brazíliában, amikor délután fura öltönyt viselő, négy láb magas humanoidok megbénították és egy titokzatos jármű fedélzetére vitték.

A férfi elmondása szerint az idegenek egészen emberinek néztek ki, vörös hajjal és szakállal, de a szájuk szélesebb volt az emberinél, és nem volt fogsoruk. A lények gesztusokkal próbáltak kommunikálni vele, majd Da Silva megértette, hogy az idegenek azt kérik, hogy menjen vissza a Földre, ahol szerezzen nekik információkat, aztán menjen velük, mint nagykövetük. A férfi elutasította az ajánlatot, mire a lények visszavitték a horgásztóhoz, ahol kiderült, hogy Da Silva négy és fél napja eltűnt.

Négy láb és négy kar: A kaliforniai Casa Blancában, vasárnap délután 2 órakor egy fiúcsoport játszott az egyik ház udvarán, amikor különös tárgyat vettek észre az égen, majd több ilyen furcsaságra figyeltek fel. Mindezt egyedül ők látták.

Ezután a banda két idősebb tagja egy nagyjából három és fél méter magas, föld felett levegő lényt szúrt ki a szomszéd ház előtt. Elmondásuk szerint a lénynek volt szeme és szája, de az orra helyén négy kör alakú tárgy ragyogott, mint a gyémánt.

Hamarosan újabb, ugyancsak föld felett lebegő, szaténszerű holmit viselő, négy lábú, négy, könyöknél kettéhasadó karú lény szállt ki a járműből. Végül az idegenek ugyanolyan hirtelen eltűntek, mint ahogy érkeztek.

Sátrakat viselő idegenek: Az 54 éves Federico Ibáñez fél 12-kor hajtott a spanyolországi Turis melletti szőlőültetvényeire, amikor egy furcsa, fél tojásra emlékeztető, négy rövid lábú, nagy kupolás, nagyjából 2,5 méter magas, látszólag fehér fémből készült tárgy jelent meg előtte az úttesten.

Ekkor két alak jelen meg egy szentjánoskenyérfa irányából, úgy 11 méterre a férfitól, majd elindultak a tárgy felé. A nagyjából 3 méter magas, sötét, kicsi kezű és lábú lények olyan fehér ruhát viseltek, amely úgy tűnt, mintha fel lenne fújva. Ibáñez szerint olyan volt, mintha sátrat viseltek volna.

Az idegenek az ismeretlen tárgyhoz rohantak, majd miután beszálltak, a jármű gyorsan és csendben felemelkedett a földről, majd eltűnt. Később a kutatók négy apró nyomot találtak ott, ahol Ibáñez szerint a ismeretlen repülő tárgy parkolt.

Háromszög szemek: Az olaszországi Torrigliában, egy magánterületen dolgozott biztonsági őrként Piero Fortunato Zanfretta, aki egy hideg éjszaka, éjfél után járőrözött, mikor is az autója motorja, rádiója és lámpái hirtelen meghibásodtak.

Zanfretta ekkor észrevette, hogy négy rejtélyes fény mozog az egyik ügyfél háza körül. Mivel azt gondolta, hogy betörőkről lehet szó, ezért magához vette a fegyverét és az elemlámpáját, hogy utánanézzen a dolognak.

Zanfretta hirtelen egy 10 méter magas, szőrös, zöld bőrű, a homlokán háromszög alakú, sárga szemű lénnyel találta szembe magát. A biztonsági őr visszarohant a kocsijához, majd onnan visszanézve meglátott egy nagy, háromszög alakú, fényesen izzó járművet.

Egy órával később két másik járőrkocsi fedezte fel a földön fekvő Zanfrettát, akinek a ruhája annak ellenére volt meleg, hogy valójában nagyon hideg volt a szabadban. Nem sokkal később két hatalmas, patkó alakú nyomot találtak a mögött a ház mögött, ahol Zanfretta a lénnyel találkozott. Kiderült, hogy a városban összesen 52 ember látott ragyogó fényt a terület körül.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló