UFO észlelés után tűnt el a pilóta



Megdöbbentő történetek, amelyek főszereplői azt állítják, hogy földönkívüliekkel volt dolguk.Egy pilóta eltűnése: 1978 októberében tűnt el Frederick Valentich, aki az ausztrál Bass-szoros fölött repült. Bár a légiforgalmi irányítás azt mondta neki, hogy nincs a közelében másik repülő, a 20 éves pilóta mégis azt állította, hogy egy hatalmas, hagyományos repülőgépre hasonlító jármű van a nyomában.

Pár perces követés után Valentich jelentette, hogy az egyik motorja leállt, majd minden kapcsolat megszakadt vele. Örökre eltűnt, a gépével együtt.

Egy embert lézerfegyverrel lőttek le hat tanú előtt: 1975-ben egy földönkívüli lézerfegyver találta el Travis Waltont, akit aztán felvittek egy űrhajóra. A korabeli jelentések szerint az esetnek szemtanúi is voltak, méghozzá hat erdészeti dolgozó, akik állították, hogy láttak, ahogy hajó a fák fölé emelkedik, majd abból valamiféle energiafegyverrel meglőtték a férfit.

A rendőrség először arra gyanakodott, hogy valójában az erdészeti dolgozók megölték Waltont, ám öt nappal később a férfi előkerült és azt állította, hogy földönkívüliek rabolták el, de sikerült megszöknie a hajóról.

Egy ausztrál nőt vittek el barátja szeme láttára: 2001-ben jelentette ki Amy Rylance, hogy elrabolták a földönkívüliek az ausztrál otthonából. Elmondása szerint késő este nézte a tévét, miközben a barátja egy másik szobában olvasott, a férje pedig az emeleten aludt.

Hirtelen szikrázó fehér fény jelent meg ott, ahol a nő tartózkodott, majd a barátja látta, hogy a fény beteríti Rylance-t. A barát és a férj azonnal kutatni kezdett a környéken és a rendőrséget is értesítették a történtekről.

Pár órával később több mérföldre az otthonáról találták meg a nőt, akinek a testén furcsa nyomok éktelenkedtek.

Titokzatos brit katonai tisztviselők: 1971-ben észlelt hat-hét gyors mozgást Alan Turner parancsnok, az Egyesült Királyság RAF tisztje. A speciális eszközöknek köszönhetően Turner megállapította, hogy a gyors mozgást azonosítatlan járművek okozzák nagyjából 3000 láb magasságban, majd gyorsan felmentek 60 000 lábra, aztán nyomtalanul eltűntek.

Egy ilyen magasságváltozás ennyire rövid idő alatt kivitelezhetetlen volt az 1971-ben rendelkezésre álló vadászrepülőgépekkel és katonai repülőgépekkel. A jelenséget nemcsak Turner látta, hanem tíz másik ügyeletes tiszt és még többen a RAF bázisokról.

Egy nőt elraboltak tanúk előtt: Állítólag földönkívüliek rabolták el Linda Napolitanót a brooklyn-i lakásából 1989-ben, méghozzá szemtanúk előtt. Két férfi, akik testőri feladatokat láttak el egy fontos politikusnál, látták, hogy a nőt földönkívüliek vitték el egy hajóra. Miután Napolitano előkerült, azt állította, hogy az idegenek kísérleteztek rajta, aztán visszahozták a Földre.

Egy orosz férfi azt állítja, hogy egyszer a Marson élt: Az orosz Boriska Kipriyanovich alaposan meglepte az emberek, már rögtön azzal, hogy mennyire fiatalon tanult meg írni és olvasni, ráadásul nagy tudással rendelkezett olyan tantárgyakról, amelyeket soha nem tanítottak neki.

A férfi mindezt egy elég furcsa dologgal magyarázta, ugyanis állítása szerint ő egy újjászületett marslakó, aki a Marson élt, ahol egy nukleáris katasztrófa tizedelte meg a felszínt. Állítása szerint a hat láb magas marslakók továbbra is a bolygó felszíne alatt élnek, kapcsolatban állnak az egyiptomiakkal és egy rejtélyes kulcsot rejtettek a Nagy Szfinx füle mögé.

Négy halász azt állította, hogy elrabolták őket: 1976 nyarán négy férfi horgászott Maine-ben, amikor állításuk szerint, földönkívüliek rabolták el őket. A horgászok arról beszéltek, hogy furcsa fényeket láttak az égen, majd később a parton ébredtek, méghozzá úgy, hogy semmire sem emlékeztek abból, ami velük történt.

A négy férfit regressziós hipnózisnak vetették alá, ami talán feltárta azt, ami történt, ugyanis horgászok visszaemlékeztek arra, hogy négy ujjú lények rabolták el őket, majd szondákkal és tűkkel kísérleteztek rajtuk.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló