Gyíkemberrel találkozott Barbara Lamb



Kevésbé ismert, de nagyon félelmetes UFO-észlelések.Barbara Lamb és a gyíkember: A pszichoterapeutaként dolgozó Barbara Lamb arról számolt be, hogy gabonakört talált, majd ezután egy hüllőszerű, magas, szúrós sárga szemű idegen jelent meg a házában. Mivel a földönkívüli barátságosnak tűnt, ezért Lamb kezet fogott vele, de aztán a hüllőalak ugyanolyan gyorsan eltűnt, mint ahogy érkezett.

A washingtoni hetes: 1952-ben vették fel azt a jelenséget, amely esetében hét azonosítatlan repülő tárgy bukkant fel az égen a Pentagon közelében. A radaron észrevették a jelenséget, ami után vadászgépeket küldtek, hogy nézzék meg, hogy valójában milyen járművekről van szó. A hét azonosítatlan repülő tárgy hirtelen eltűnt a radarról, majd amikor a vadászgépek leszálltak, akkor ismét megjelentek.

Kopogás Rick Sorrells ajtaján: Hatalmas csészealj lebegett a texasi Stephenville felett még 2008-ban. A településen élők közül sokan látták a jelenséget, egy Steven Allen nevű pilóta pedig azt állította, hogy a vadászgépek által üldözött, rejtélyes repülőgép 3000 mérföld/óra sebességgel repült a becslések szerint.

Ezután egy Rick Sorrells nevű férfi azzal állt elő, hogy amikor vadászott, akkor ugyanazt látta, amit Allen. Később egy különös ember bekopogott a háza ajtaján, és ezt mondta neki: „Fiam, ugyanolyan fegyvereink vannak, amilyenek neked, de nekünk több van, úgyhogy tartsd a szádat arról, amit láttál!”

Fred Crisman és Harold Dahl: A fiával és a kutyájával tartózkodott a Puget Sound szorosnál Harold Dahl, még 1947-ben. Dahl azt állította, hogy összesen hat furcsa repülőgépet látott az égen, és ezek egyike nagyjából 1500 métert zuhanhatott az égből, mire vízbe csapódott. Ennek következtében a fémtörmelék megsebezte a fiát és végzett a kutyával.

Dahl mindezt elmesélte a munkahelyi felettesének, Fred Crismannek, aki úgy döntött, hogy elmegy a helyszínre, hogy a saját szemével lássa, hogy mi történt. Nem sokkal ezután állítólag egy fekete holmit viselő férfi felkereste Dahlt, hogy figyelmeztesse, soha többé ne beszéljen arról, aminek szemtanúja volt.


Betty és Barney Hill: A pár hazafelé tartott Kanadából, ahol nyaraltak. Az útjuk során először hullócsillagnak vélték azt a furcsa égi jelenséget, ami hirtelen felfelé haladt. Betty és Barney kiszálltak a kocsijukból és figyelni kezdték a furcsaságot, ami irányt változtatott és feléjük száguldott.

A rémült pár visszaült az autóba, ám később állították, hogy két óra kiesett a fejükből, és az eset óta az órájuk se jár. A későbbi pszichiátriai vizsgálat azt állapította meg, hogy földönkívüliek vizsgálódtak rajtuk.

A Muscarello Exeter esemény: 1965-ben a New Hampshire-ben található Exeterben stoppolt Norman Muscarello, amikor meglátott öt rejtélyes, pirosan villogó fényt az erdőben, majd ezek a fényforrások hirtelen szédítő sebességgel elindultak felé. Muscarello az árokba ugrott, hogy elkerülje az ütközést. A környéket átfésülő rendőrök ugyancsak látták a fényeket.

A Japan Airlines 1628 -as járata: 2001-ben mondta el a FAA (légierő) volt tisztviselője, John Callahan egy magas rangú tisztviselők konferenciáján, hogy 1986-ban a Párizsból Tokióba tartó Japan Airlines 1628-as járat személyzetének több tagja UFO-t látott.

Állításuk szerint több azonosítatlan repülő tárgy jelent meg a repülőgép körül, ezek egyike pedig négyszer nagyobb volt a többinél. A repülőgép kényszerleszállást hajtott végre az alaszkai Anchorage-ban, ahol a földi személyzet megerősítette, hogy ők is észlelték az UFO-kat.

Az O’Hare International Airport csészealj: 2006. november 7-én szállt fel a chicagói International repülőtérről a United Airlines 446. járata, melynek személyzetéből többen is észrevették, hogy egy fémes jármű lebeg a kapu fölött. Az FAA (légierő) nem indított vizsgálatot az ügyben, ugyanis az ő álláspontjuk az, hogy csak egy „időjárási jelenségről” volt szó.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló